Algemeen verpleegkundigen
ZGT

Functieomschrijving

De geriatrie binnen ZGT staat voor een veilige, gastvrije, kwalitatief hoge zorgverlening voor kwetsbare (oudere) patiënten.

De geriatrie legt zich toe op ouderen met meerdere aandoeningen tegelijkertijd. Centraal staat dat rekening gehouden wordt met de kwetsbaarheid en belastbaarheid van de patiënt. De nadruk ligt op herstel en behoud van zelfredzaamheid.

De geriatrie beschikt in ZGT over poliklinieken en een verpleegafdeling. Hier werkt een multidisciplinair team van klinisch geriaters, verpleegkundig specialisten, (gespecialiseerde) verpleegkundigen, fysiotherapeuten, zorgassistenten, ergotherapeuten, diëtisten en activiteitentherapeuten intensief samen. Daarnaast wordt binnenkort een ‘acute geriatrische unit’ geopend om gespecialiseerde zorg te geven aan onze meest kwetsbare patiënten. Elke discipline kijkt vanuit het eigen vakgebied naar de patiënt. Juist omdat onze patiënten meestal met meerdere lichamelijke, psychische of sociale problemen geconfronteerd worden heeft dit veel voordelen en kan maximaal rekening gehouden worden met de behoeftes en wensen van de patiënt.

Als algemeen verpleegkundige werk je samen met het multidisciplinaire team aan de zorgverlening voor de kwetsbare oudere patiënt. Jij coördineert de zorg van opname tot ontslag.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar collega’s in het bezit van een HBO-V diploma die graag werken met kwetsbare oudere patiënten, die flexibel zijn en dat zichtbaar en voelbaar tonen in hun gedrag naar patiënten en naar collega’s.

De patiënt staat bij ZGT centraal en dat houdt in dat jij als ZGT zorgprofessional jezelf steeds de vraag stelt: “welke waarde kan ik toevoegen aan het leven van deze patiënt”. Dat vraagt om een flexibele basishouding en om inlevingsvermogen en geduld. Verder vinden we het belangrijk dat je in het kader van een continue kwaliteitsontwikkeling zaken die ertoe doen met je collega’s bespreekt. Dat je over de sociale vaardigheden beschikt om dat op een respectvolle en veilige manier te doen. Als jij je hierin herkent en als je bovendien zowel goed in teamverband als individueel kunt en wilt werken dan nodigen we je uit om je belangstelling aan ons kenbaar te maken.

Ook verpleegkundigen die de opleiding net hebben afgesloten en belangstelling voor deze vacature hebben, worden gevraagd om te reageren.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.144,= (45-0) en maximaal € 3.072,= (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Wij hebben deze vacature in- en extern geplaatst. Interne kandidaten hebben bij gebleken geschiktheid voorrang bij deze procedure.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagochtend 28 februari 2019.

Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer MR19-AH020
Organisatie ZGT
Locatie ZGT Almelo
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Anne Bilman en Everdien Brunsveld, unithoofden, kunnen je meer informatie geven over deze vacature, telefoon (088) 708 5570.
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 07-02-2019
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 22-02-2019
Nummer 43544
Doorsturen Bekijk PDF

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. ZGT is gecertificeerd als Top Employer Cure & Care Nederland 2017.

Meer over ZGT