Algemeen verpleegkundige
ZGT

Functieomschrijving

Afdeling traumatologie is één van de afdelingen binnen het cluster snijdend van ZGT en beschikt over 18 bedden.

Als verpleegkundige op de afdeling traumatologie maak je deel uit van een afdeling die volop in ontwikkeling is en beschikt over veel jong talent. Je bent binnen een multidisciplinair team verantwoordelijk voor het uitvoeren en coördineren van de individuele verpleegkundige patiëntenzorg voor de (toegewezen) patiënten op de afdeling. Je bent het aanspreekpunt voor zowel patiënt als familie. De kwaliteit en continuïteit van het totale zorgverleningsproces rondom de patiënt wordt door jou als coördinerend verpleegkundige bewaakt en gewaarborgd. Het uitvoeren van patiëntenzorg op maat staat bij jou dan ook centraal. Je schakelt met gemak tussen de diverse disciplines in ons ziekenhuis en je kunt in de hectiek van alledag prioriteiten stellen.

Functie eisen

Je bent bij voorkeur in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 5 (HBO-V). Ook als je in bezit bent van het diploma verpleegkundige niveau 4 (MBO-V), nodigen wij je uit om te solliciteren. Uiteraard ben je BIG geregistreerd en heb je affiniteit met de snijdende specialismen en je bent bereid alle diensten te draaien. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving. Je bent flexibel en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je toont verantwoordelijkheidsgevoel en bent bereid actief deel te nemen aan de ontwikkeling op de afdeling.
Je ziet een goede werkhouding en -instelling als voorwaarde voor kwaliteit. Je werkt conform de protocollen en procedures van de afdelingen. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en kunt goed meebewegen met plotselinge veranderingen in de zorg.
Je werkt zelfstandig in teamverband en bent leergierig en assertief. Je vindt het niet vreemd om te reflecteren op werkhouding en gedrag en bent in staat hierover feedback te geven en te ontvangen.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.144,- (45-0) en maximaal € 3.072,- (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer MR19-LG001
Organisatie ZGT
Locatie ZGT Almelo
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor een half jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Bettie Sleiderink, unithoofd, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoonnummer 06 13 13 32 17.
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 5
Publicatiedatum 08-02-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 21-02-2019
Nummer 43610
Doorsturen Bekijk PDF

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. ZGT is gecertificeerd als Top Employer Cure & Care Nederland 2017.

Meer over ZGT