ALLROUND HORECA MEDEWERKER
Liberein

Zit gastvrijheid bij jou in het bloed?

In het restaurant van locatie Ariënsstaete kunnen cliënten en gasten dagelijks terecht voor een lekker kopje koffie, een maaltijd en een gezellig praatje. Gastvrijheid en gezelligheid staan hier voorop! Voor locatie Ariënsstaete zijn wij op zoek naar een spontane en gedreven Allround Horecamedewerker, voor 30 uur per week.

Wat ga je doen?
In deze functie ben je volledig zelfstandig werkzaam binnen het restaurant van locatie Ariënsstaete. Je vervult hierbij de rol van gastheer/-vrouw en zorgt ervoor dat cliënten, gasten van het restaurant en overige bezoekers snel, prettig en goed worden geholpen. Je draagt zorg voor de totale catering binnen het restaurant. Ook zorg je bij het organiseren van feestjes en partijen voor de reserveringen en geef je hierbij advies. En na afloop zorg je er natuurlijk voor dat alles weer netjes en schoon achterblijft. Waar nodig draag je zorg voor bevoorrading. Daarnaast assisteer je de assemblage-kok bij het bereiden van de maaltijden voor de cliënten in de appartementen. Je zorgt voor een goed lopende verspreiding van de maaltijden. Door middel van een brood-serveerwagen voorzie je cliënten van de dagelijkse broodmaaltijd ‘aan huis’. 

Je werkt in een roosterdienst, en kunt ook ingezet worden op de woonzorglocaties binnen Liberein. Je werktijden liggen tussen 08.30 uur en 19.00 uur (uitzonderingen hierop kunnen voorkomen), en je bent ook beschikbaar op zon- en feestdagen.

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van een diploma op niveau 2 of je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast is kennis van procedures rondom bestellingen, schoonmaak (HACCP) en sociale hygiëne een vereiste.
  • Je bent flexibel ingesteld, fysiek sterk, je kunt goed werken in teamverband en je hebt affiniteit met ouderen en zorg.

Wat bieden wij?
Een dienstverband voor de duur van een jaar. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT, FWG schaal 25 minimaal € 1.863,09 – maximaal € 2.555,74 bruto per maand op basis van fulltime. 

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellen Koop, Teamleider Serviceteams, via mailadres ellen.koop@liberein.nl.

Type Vacature
Intern nummer 2021-150
Organisatie Liberein
Locatie Ariënsstaete
Postcode 7523ET
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 30
Uren tot 30
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Ellen Koop, Teamleider Horeca, ellen.koop@liberein.nl
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 23-11-2021
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-12-2021
Nummer 73082
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook – direct of indirect - gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan zo’n 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Meer over Liberein