Allround monteur technische dienst (elektrotechniek)
Roessingh, centrum voor revalidatie

Functieomschrijving

Voor de technische dienst zijn wij op zoek naar een

Allround monteur technische dienst

(elektrotechniek)

36 uur per week.

De Technische Dienst draagt zorg voor de uitvoering van het planmatige en correctieve onderhoud aan de gebouwen, technische installaties en apparatuur van Roessingh.  Daarnaast worden er bijdragen geleverd aan de verschillende verbouwprojecten en worden aanpassingen gecoördineerd en begeleid tot en met de uitvoering door eigen dienst en/of derden.

Werkzaamheden:

Je voert elektrotechnisch onderhoud, reparatie aan de gebouwen en technische installaties en apparatuur uit. Je voert NEN 3140 veiligheidsinspecties uit. Je draagt verantwoordelijkheden in het kader van NEN 3140 op het niveau van ploegleider.

Ook worden er beheerderstaken uitgevoerd aan het ketelhuis, de brandmeld-, verpleegoproep- en zwembad installaties . Het verrichten van storingsdiensten volgens rooster. Vanuit het allround karakter van de functie, is enige werktuigbouwkundige kennis en ervaring noodzakelijk en is enige vaardigheid op het gebied van houtbewerking een nuttige meerwaarde.

Wij vragen

Elektrotechnische opleiding op minimaal MBO-niveau, en enige werkervaring in soortgelijke functie. Brede technische belangstelling en achtergrond met ervaring op werktuigbouwkundig gebied. Bereid om als allround monteur, ook niet elektrotechnische werkzaamheden te verrichten. In verband met storingsdienst, woonachtig in de omgeving Enschede.

 

Wij bieden

Het contract is in eerste instantie voor 1 jaar. Bij gebleken geschiktheid en gelijkblijvende bedrijfsomstandigheden wordt dit omgezet naar onbepaalde tijd. Je wordt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, ingeschaald in FWG 40 ziekenhuiswezen. De overige arbeidsvoorwaarden worden geregeld, overeenkomstig de CAO-ziekenhuizen.

Type Vacature
Organisatie Roessingh, centrum voor revalidatie
Locatie Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Nadere informatie kun je verkrijgen bij Jan Engbers, 06-14774973
Functie(s) Medewerker techniek
Publicatiedatum 09-06-2021
Reageer voor 23-06-2021
Nummer 68876
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh, centrum voor revalidatie

Mensen kunnen door verschillende oorzaken gehandicapt raken. Ongevallen, ziekten of aangeboren afwijkingen kunnen het leven ingrijpend veranderen. In Roessingh, centrum voor revalidatie, worden volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen behandeld en begeleid om daarna weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving, niet alleen in fysiek maar ook in sociaal opzicht.

Meer over Roessingh, centrum voor revalidatie