Allround vakbegeleider
Dimence Groep

Functieomschrijving

Voor de teams High &  Intensive Care, Medium Care en Opname Ouderen in Almelo zijn wij op zoek naar een allround vakbegeleider die de teams wil komen versterken!

De divisies Spoedeisende Psychiatrie en Ouderenpsychiatrie van Dimence zijn dynamische onderdelen van de stichting en bestaan uit verschillende functies (opnameklinieken, teams intensive home treatment, deeltijdbehandelingen). Gezamenlijk hebben zij één gemeenschappelijke functie namelijk interventies plegen bij die categorie patiënten welke kampen met een acute crisissituatie waarbij hulp geen uitstel duldt.

Wat ga je doen? 
Je interventies zijn gericht op het bestrijden van de crisis zodat er bij de patiënt, naastbetrokkenen en de hulpverleners weer ruimte ontstaat voor verdere (gespecialiseerde) behandeling van de psychische klachten of de psychiatrische ziekte. Je maakt onderdeel uit van de behandelteams van de klinieken. De begeleiding bestaat uit het aanbieden van activiteiten zowel individueel als in groepsverband.

Als vakbegeleider begeleid en stimuleer je de patiënt  bij de uitvoering van hun activiteiten, welke het basisprogramma in het kader van zijn/haar behandeling vormt. Je rapporteert hierover aan het behandelteam en regelmatig evalueer je de voortgang. Daarnaast lever je een bijdrage aan een goede afstemming van het behandelbeleid.

Vakbegeleiding is volop in ontwikkeling, aan jou wordt gevraagd actief aan deze ontwikkeling bij te dragen.

Functie eisen

Ben jij onze nieuwe collega?
Wij zoeken een nieuwe collega vakbegeleider die:

  • een gerichte afgeronde opleiding heeft
  • goed in staat is contact te leggen en te onderhouden met ernstig zieke patiënten
  • in staat is een passend activiteitenaanbod aan te bieden

Omdat we een breed aanbod willen creëren zijn we op zoek naar een allrounder, waarbij een aanwijsbare affiniteit met bewegingsactiviteiten en eenvoudige technische vaardigheden uitstekende aanvullingen zijn op het huidige aanbod. Onregelmatige werktijden zijn onderdeel van de functie.

Inschaling

Wij hebben veel te bieden!
Het betreft een functie voor 24 uur per week voor de duur van een jaar. De functie is ingeschaald in FWG 40 van de CAO ggz.

Bijzonderheden

Enthousiast? Reageer dan gelijk via de sollicitatiebutton!

Type Vacature
Organisatie Dimence Groep
Locatie Dimence, locatie in Almelo
Postcode 7607GD
Stad Almelo
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Neem voor meer informatie contact op met Ed van Harn, teamleider High & Intensive Care via telefoon: 0546-684000.
Functie(s) Vakbegeleider
Publicatiedatum 02-12-2019
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 13-01-2020
Nummer 49920
Doorsturen Bekijk PDF

Dimence Groep

Dimence biedt geestelijke gezondheidszorg en welzijn voor iedereen in Oost-Nederland. Ruim 2.400 medewerkers werken dagelijks vanuit ruim zestig locaties voor in totaal 30.000 cliënten en patiënten per jaar met psychische problemen of psychiatrische stoornissen. Dimence helpt mensen ontwikkelen. We geloven in de kracht van mensen om zich te ontwikkelen. We zetten in op vooruitgang en herstel, met altijd het doel om beter te worden. Niet alleen in de betekenis van genezen of (beter) leren omgaan met beperkingen, maar ook van groei als persoon, professional en organisatie. Drie eigenschappen zijn bepalend voor ons karakter: gastvrij, veilig en resultaatgericht.

Meer over Dimence Groep