ALLROUND VERPLEEGKUNDIGE (De Eschpoort) Somatiek
Liberein

Functieomschrijving

Werken aan een zinvolle dag voor onze cliënten? 

Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van delen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Voor onze locatie De Eschpoort, afdeling Westerflier en afdeling Twickel, somatiek, zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s voor de uitdagende functie van Allround verpleegkundige.

Uren: 24/32 uur per week

Als allround verpleegkundige draag je samen met je collega’s bij aan het geluk van de bewoners. Jij bent nieuwsgierig naar ieders verhaal en zet je kennis en persoonlijkheid in om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van de bewoner. Samen met verzorgenden en woonassistenten ben jij de spil in hun dagelijkse leven. Om aan de complexe zorgvraag te kunnen voldoen beschik je over de nodige kennis van zorgtechnische handelingen. Je werkt verpleegkundige diensten. Je werkt nauw samen met en kunt altijd een beroep doen op onze medische vakgroep. Je krijgt van Liberein de ruimte om, in samenspraak je team, familie en mantelzorgers de zorg zo veel mogelijk zelfstandig en op je eigen manier te organiseren. De persoonlijke aandacht maakt het werk als allround verpleegkundige bij Liberein zo leuk.

 

 

Functie eisen

  • In het bezit van het diploma Verpleegkundige niveau 4, en je beschikt over de nodige werkervaring
  • Sociaal vaardig, en je communiceert op een respectvolle en duidelijke manier met cliënten, familie en behandelaren
  • Creatief en vindingrijk in het bedenken van oplossingen
  • Een flexibele en positieve teamplayer, je kunt goed omgaan met feedback (zowel geven als ontvangen) en vindt de sfeer en teamgeest erg belangrijk

 

Inschaling

Wij bieden

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Salaris conform CAO VVT FWG functiegroep 45 (minimaal € 2.419,91 – maximaal € 3.264,29)

 

 

Bijzonderheden

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein, maar Liberein vergoedt uiteraard de kosten hiervoor.

 

Type Werkplein
Intern nummer 2020-99
Organisatie Liberein
Locatie Liberein, locatie de Eschpoort in Enschede
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Marjan Elbert, teamleider, telefoonnummer: 053 482 66 88
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 27-07-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 18-08-2020
Nummer 54007
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Kom werken in de dynamische wereld van de ouderenzorg Dynamisch? Zorgen voor ouderen? Jazeker! Ouderen hebben een heel leven achter de rug, met prachtige verhalen om van te leren. Hun zorgvraag is complex, waardoor jouw kennis en vaardigheden flink op de proef worden gesteld. Een verslechterde gezondheid maakt ouderen kwetsbaar. Maar hoe mooi is het dan, als jij ze kunt helpen om hun kracht te vinden. En zoveel mogelijk het leven kunt laten leiden, zoals zij dat zelf wensen. Bij Liberein krijgen bewoners en cliënten alle ruimte voor hun eigen leefstijl en zelfontplooiing. Ook ouderen moeten immers hun dromen en ambities kunnen waarmaken. Kom jij ons daarbij helpen? Wij bieden je een dynamische werkomgeving. Kom jij ons daarbij helpen? En maak je bij ons jouw dromen en ambities waar? Vitaliteit en ontwikkeling Wij bieden je een dynamische werkomgeving en hebben daarnaast jouw vitaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Wij ondersteunen je om “Fit voor jouw werk”te blijven door vele activiteiten met collega’s te organiseren zoals bijvoorbeeld workshops Mindfulness, stopen met roken, Yoga, schaatsclinics, hardlopen of Nordic Walking, maar ook stimuleren wij dat je je kunt ontwikkelen door opleidingen te volgen of leerervaringen op te doen.

Meer over Liberein