GZ-psycholoog Vrouwenbehandeling
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Onze verslavingsbehandelafdeling, specifiek voor vrouwen, is de enige in Nederland. Daar zijn we trots op. De verslaving en andere psychiatrische problemen worden geïntegreerd behandeld. Ook traumabehandeling is mogelijk.

Binnen Tactus heeft de klinische vrouwenbehandeling een stevige plek. Inhoudelijk blijven wij in ontwikkeling, waardoor we durven beweren dat we een hoogwaardige behandeling aanbieden.

Op de afdeling werkt een enthousiast, multidisciplinair en eigenwijs team, dat werkt met aandacht en passie. De behandeling is inzichtgevend, de setting is groepstherapeutisch en op indicatie individueel.

Wij zoeken voor onze klinische behandelafdeling voor Vrouwen, een

enthousiaste GZ-psycholoog  Vrouwenbehandeling| Zutphen

(36 uur per week)

Een unieke plek voor een GZ-psycholoog/psychotherapeut.

 

Wat doet een gz-psycholoog in de verslavingskliniek in Zutphen?

 • Je bent regiebehandelaar van de individuele clienten van de afdeling.
 • Je verricht diagnostiek
 • Je bent in staat om EMDR behandelingen uit te voeren
 • Je bent bereid om te participeren in groepstherapieën en deze ook zelf te geven.
 • Je bent voorzitter van het multidisciplinaire team.
 • Je zorgt samen met het sociotherapeutisch team voor een goed afdelingsklimaat, gericht op groei en ontwikkeling.
 • Je draagt zorg voor een goed zorgplan en ondersteunt het sociotherapeutisch team in het uitwerken van het daaruit voortvloeiend werkplan.
 • Je hebt een nauw contact met de ambulante (hoofd)behandelaren en bespreekt de voortgang en knelpunten van de behandeling met hen.
 • Je onderhoudt (indien van toepassing) de contacten met andere instellingen die betrokken zijn bij de behandeling van patiënten.
 • Je bent verantwoordelijk voor de vastlegging en rapportage van de door jouw gegeven behandeling en de ontslagbrief.
 • Je ontwikkelt samen met de andere behandelaren en sociotherapeuten therapieprogramma's.

Meer informatie over de locatie vind je hier

Dit breng je mee

 • Los van alle eisen die vanuit de beroepscode gesteld worden, vinden wij het vooral belangrijk dat je een teamspeler bent.

 • Daarnaast vinden we het belangrijk dat je individuele therapien als EMDR kunt geven en in staat bent om diagnostiek te verzorgen.

Dit bieden wij

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ. De functie is ingedeeld in functiegroep 65, waarbij het salaris bij een fulltime dienstverband maximaal € 5.280,- bruto per maand bedraagt (salarisniveau 1 oktober 2019). Inschaling vindt plaats op basis van relevante werkervaring.

Naast een goed salaris, kun je rekenen op:

 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • Korting op bijvoorbeeld sporten bij je sportschool, een nieuwe fiets, telefoon of bon van bol.com.
 • Een digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je hier

Meer weten en dat tijdens een kop koffie vragen? Kijk op www.tactuswerkenenleren.nl onder het kopje topvacatures. Hier tref je acht interessante (toekomstige) collega's die zich graag aan je voor willen stellen. Allen regiebehandelaren net als jij, maar stuk voor stuk met een bijzondere invulling van hun professie.

Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op Facebook (www.facebook.com/tactusverslavingszorg).

Ben jij onze nieuwe collega

Dat zouden we leuk vinden! Heb je interesse in deze boeiende functie bij Tactus en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Even goed om te weten:

Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uit maken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

We proberen de vacature zelf in te vullen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 2019-245
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Zutphen, locatie Piet Heinstraat
Postcode 7204JN
Stad Zutphen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Peter van Dijk. Tel. 0610886251. E-mail: p.vandijk@tactus.nl
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 15-11-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-01-2020
Nummer 49585
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg