Ambitieuze regiebehandelaar De Beele
Pluryn

Houd je van werken in een dynamische omgeving en kun je snel schakelen?
Bewaar jij het overzicht en de rust? 
Durf jij echt en oprecht te zijn bij onze cliënten? 
Ben je er onvoorwaardelijk voor ze, juist wanneer het moeilijk wordt? 
Ga je voor langere tijd een band opbouwen met onze cliënten zodat kleine stappen vooruit gezet kunnen worden?

Is je antwoord op deze vragen JA? Lees dan vooral verder! 

Dit is jouw werkdag

Je bent eindverantwoordelijk voor de behandeltrajecten van het cluster waaraan je bent verbonden. Je werkt nauw samen met een behandelcoördinator, die inhoudelijk onder jouw begeleiding de behandeltrajecten uitzet. Er is een teammanager verantwoordelijk voor de uitvoering van het dienstverleningsproces. Samen dragen jullie zorg voor een kwalitatieve uitvoering van de behandeling. Hiertoe indiceer jij zorgmodules (denk aan diagnostiek, therapie), stel jij per jongere een passend multidisciplinair team samen (waarvan jij voorzitter bent) en zorg jij samen met de teammanager en behandelcoördinator voor een passend therapeutisch milieu op jullie cluster. Je werkt nauw samen met jouw inhoudelijke collega’s uit het multidisciplinair team en van andere clusters. Met jouw overstijgend denk- en analyseervermogen ben je in staat om de behandeling van een jongere, naar een hoger plan te trekken.

Er zijn mogelijkheden om als regiebehandelaar ook (individuele) therapie en/of diagnostiek uit te voeren. Zowel therapie als diagnostiek zijn, naast het specialistisch opvoeden binnen de verblijfsafdeling, belangrijke facetten van de behandeling. Daarbij is het geven van therapie, of doen van (specialistische) diagnostiek een mooie aanvulling op het invullen van de rol van regiebehandelaar. Hoe jouw takenpakket eruit gaat zien als therapeut en/of diagnosticus, overleggen wij graag met jou. We kijken en denken graag met jou mee naar je wensen en ambitie. Het is een pré als jij een specialisme hebt op gebied van therapie of diagnostiek.

Dit ben jij

Je gaat voor optimale kwaliteit van zorg voor alle jongeren binnen jouw behandelcluster. Je bewaakt het behandelproces en gaat er samen met alle betrokkenen voor om een stapje te zetten richting vergroten van kwaliteit van leven en afschalen van zorgintensiteit. Het perspectief is uiteenlopend, van terugkeer naar huis, doorstroom naar een lichtere setting, of toewerken naar 24 uurs volwassenzorg. Ook vind jij het belangrijk om samen met het team de behandeling naar een hoger plan te tillen, door mee te bouwen aan inhoudelijk beleid.

Dit heb jij

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog, Orthopedagoog Generalist, of Psychotherapeut;
 • Je bent BIG-geregistreerd;
 • Je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met de doelgroep jongeren met een licht verstandelijke beperking en met complexe ontwikkelings- en gedragsproblemen;
 • Je bent in staat inhoudelijk regie te voeren en vindt het leuk om overstijgend met behandelen bezig te zijn. Deze voorzittersrol past jou goed;
 • Je kan goed (individueel) begeleiden en coachen en weet je zowel te adviseren als te sturen. Je bent verbindend en daadkrachtig en hebt een enthousiaste en leergierige (werk)houding.

Dit is Pluryn

We breken de tent af, zodat jij een plek hebt om te bouwen aan een zorgorganisatie in ontwikkeling en aan betere zorg. We willen niet alles weten, zo blijf jij leren. Groei door of stroom in vanuit een ander beroep, dan maken wij de weg vrij. We zijn klaar met vandaag, want we zijn al onderweg naar morgen, naar beter. Er is werk aan de winkel en daar hebben wij jouw frisse ideeën en bedachte initiatieven voor nodig. We weten niks, maar hebben kennis in overvloed voor complexe zorgvragen. Medewerkers zijn deskundig, bijgeschoold en ervaren. De medewerker staat centraal, zodat je de cliënt voorop kunt zetten. Cliënten helpen zichzelf, maar hebben jou daarbij nodig. De beste zorg voor onze doelgroep begint bij jou.

Doelgroep en locatie

De Beele is de grootste landelijkwerkend, specialistisch, orthopedagogisch behandelcentrum voor J-SGLVG (Jeugd-sterk gedragsgestoord licht verstandelijk beperkt). Wij bieden jongeren met J-SGLVB perspectief op:

 • Te weten komen wat er aan de hand is (observatie en diagnostiek);
 • Stabiliseren en waar mogelijk het (weer) op gang brengen van ontwikkeling;
 • Meedoen in de maatschappij en van betekenis zijn (inclusie).

De jongeren volgen een intensieve behandeling die nauw aansluit op de leefgroep, school, werk en vrijetijdsbesteding. Op het terrein in Voorst staan twee scholen.  Ook zijn er allerlei faciliteiten voor sport, spel en cultuur.
De Beele bouwt actief aan de kwaliteit van zorg en behandeling, om dit goed mogelijk te maken is besloten het team regiebehandelaren uit de breiden. Met deze uitbreiding ontstaan ruimte om naast regiebehandelaarschap, therapie/diagnostiek, ook actief en projectmatig inhoudelijk beleid mee te helpen vormgeven.

Dit biedt Pluryn

 • Het gaat om een dienstverband van 32 uur per week;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Gehandicaptenzorg. Op basis van ervaring en opleiding word je ingeschaald in functiegroep 65 met een salaris tussen € 3.738,- en € 5.648,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);
 • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen;
 • Heb jij de kennis en ervaring de we zoeken? Wij bieden je direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Meer weten?? 

Neem gerust contact met ons op!

 • Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Nicole Kennedy, directeur Zorg en Behandeling, via 06-34113680 of mail naar [email protected]
 • Andere vragen? Stuur een WhatsApp of bel naar Judith Kramer, recruiter, via 06-28823328.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!
We ontvangen jouw CV en motivatiebrief graag via de ‘direct solliciteren’ knop op de website van Pluryn.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Wanneer wij de beste kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature.

Zie jij jezelf dit al doen? Sluit je aan bij Pluryn.

https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/ambitieuze-regiebehandelaar-de-beele

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie De Beele
Postcode 7383BH
Stad Voorst
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Orthopedagoog
Psycholoog GZ
Psychotherapeut
Publicatiedatum 15-04-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 15-04-2022
Nummer 110105
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Als zorg moeilijk wordt, kom je naar Pluryn

Pluryn ondersteunt jongeren en volwassenen bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Ook als de problematiek complex is. De eigen kracht en toekomstwensen zijn daarbij het uitgangspunt: Sterker in de samenleving, powered by Pluryn. We zijn een landelijk werkende organisatie met meer dan 400 locaties. Bij ons werken 7400 professionals en 1000 vrijwilligers. Jongeren en volwassenen komen bij ons voor behandeling en ondersteuning: zowel aan huis als in onze voorzieningen voor gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ. Leren, werken en vrijetijdsbesteding zijn onderdeel van de zorg.  

Ondek Pluryn

https://www.pluryn.nl/over-pluryn

 

Meer over Pluryn