Ambitieuze Verpleegkundige niveau 5
Carintreggeland

Heb jij ervaring als Verpleegkundige?
Ben jij benieuwd wat er nog meer voor uitdagingen zijn in jouw vakgebied?
Zou jij graag de mogelijkheid willen om meer ervaringen op te doen en verder te ontwikkelen?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Careflex is het detacheringsbureau binnen Carintreggeland. Ter uitbreiding van onze pool hebben we de mogelijkheid om jou zeer waardevolle, veelzijdige werkervaring op te laten doen bij Carintreggeland! Je komt in dienst bij Careflex en dan wordt je tijdelijk ingezet bij een team waar jouw ervaring, kennis en leergierigheid erg wordt gewaardeerd. Dit kan zijn dat er tijdelijke extra versterking nodig is in het team of dat je bijvoorbeeld een collega vervangt tijdens ziekte of verlof. Dit biedt jou de gelegenheid om veelzijdige werkervaring op te doen. Op het moment dat je in dienst komt, gaan we samen bekijken waar je je graag in wilt ontwikkelen of welke werkervaring je graag wilt opdoen. Aan de hand daarvan bepalen we samen waar je tijdelijk gaat werken om deze ervaringen en kennis op te doen. Dit maakt dat je in korte periode veel kunt zien, leren en ervaren!
Carintreggeland heeft verpleeg- en verzorgingshuizen met verschillende woningen en doelgroepen (PG/Somatiek/Revalidatie/ELV), maar ook in de wijkzorg kun je ervaren wat het verschil is tussen de zorgbehoeften en wat het verschil in werkomgeving van een dorp, het buitengebied of een bruisende stadswijk betekent.

Mocht je ontdekken dat je voorkeur hebt voor een bepaalde expertise dan zijn er voldoende mogelijkheden om je te oriënteren naar een werkplek waar jij écht blij wordt en waar je wellicht voor vast zou willen blijven werken of misschien zijn deze flexibele werkplekken wel juist de diversiteit waar jij naar op zoek bent! Graag gaan we samen in gesprek over jouw wensen, behoeften en ambities. We hebben de voorkeur voor mensen die 28-32 uur willen werken, maar minder mag ook.

Wie ben jij?

 • Je hebt een (bijna) afgeronde opleiding HBO Verpleegkundige
 • Je wilt graag meer werkervaring op doen en je houdt van een uitdaging
 • Je kunt zelfstandig werken en je wilt graag leren en ontwikkelen
 • Je hebt humor en je bekijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 • Je bent communicatief en sociaal zeer vaardig
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je bent op zoek naar afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving!

Je vindt bij ons

 • De plek om op een waardevolle wijze je werkervaring uit te breiden!
 • Samenwerken binnen een fantastisch, ambitieus team!
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal €3.942,98 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! Lees er meer over: Klik hier 

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn eigen leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!  
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.  

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden. Je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeften voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan! Waar we ook trots op zijn: we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Interesse

Heb je interesse in deze functie? Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op!

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rob Perik, e-mail [email protected], Tel 06 34360572

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Wil je meer weten over de Careflex en het werken binnen Carintreggeland? Je vindt ons op Facebook, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Careflex
Postcode 7554RS
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Rob Perik, e-mail [email protected], Tel 06 34360572
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 5
Publicatiedatum 11-05-2022
Reageer voor 30-09-2022
Nummer 109740

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland