Ambitieuze Verzorgenden IG
Carintreggeland

Heb jij ervaring als Verzorgende IG?
Ben jij benieuwd wat er nog meer voor uitdagingen zijn in jouw vakgebied?
Zou jij graag de mogelijkheid willen om meer ervaringen op te doen en verder te ontwikkelen?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Careflex is het detacheringsbureau binnen Carintreggeland. Ter uitbreiding van onze pool hebben we de mogelijkheid om jou zeer waardevolle, veelzijdige werkervaring op te laten doen bij Carintreggeland! Je komt in dienst bij Careflex en dan wordt je tijdelijk ingezet bij een team waar jouw ervaring, kennis en leergierigheid erg wordt gewaardeerd. Dit kan zijn dat er tijdelijke extra versterking nodig is in het team of dat je bijvoorbeeld een collega vervangt tijdens ziekte of verlof. Dit biedt jou de gelegenheid om veelzijdige werkervaring op te doen. Op het moment dat je in dienst komt, gaan we samen bekijken waar je je graag in wilt ontwikkelen of welke werkervaring je graag wilt opdoen. Aan de hand daarvan bepalen we samen waar je tijdelijk gaat werken om deze ervaringen en kennis op te doen. Dit maakt dat je in korte periode veel kunt zien, leren en ervaren!
Carintreggeland heeft verpleeg- en verzorgingshuizen met verschillende woningen en doelgroepen (PG/Somatiek/Revalidatie/ELV), maar ook in de wijkzorg kun je ervaren wat het verschil is tussen de zorgbehoeften en wat het verschil in werkomgeving van een dorp, het buitengebied of een bruisende stadswijk betekent.

Mocht je ontdekken dat je voorkeur hebt voor een bepaalde expertise dan zijn er voldoende mogelijkheden om je te oriënteren naar een werkplek waar jij écht blij wordt en waar je wellicht voor vast zou willen blijven werken of misschien zijn deze flexibele werkplekken wel juist de diversiteit waar jij naar op zoek bent! Graag gaan we samen in gesprek over jouw wensen, behoeften en ambities. We hebben de voorkeur voor mensen die 28-32 uur willen werken, maar minder mag ook.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. We hebben locaties en teams werken in heel Twente! Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien. Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je hebt een (bijna) afgeronde Verzorgende IG 
 • Je wilt graag meer werkervaring op doen en je houdt van een uitdaging
 • Je kunt zelfstandig werken en je wilt graag leren en ontwikkelen
 • Je hebt humor en je bekijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 • Je bent communicatief en sociaal zeer vaardig
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je bent op zoek naar afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving!

Je vindt bij ons

 • De plek om op een waardevolle wijze je werkervaring uit te breiden!
 • Samenwerken binnen een fantastisch, ambitieus team!
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! Lees er meer over: Klik hier

Interesse

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-199
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Careflex
Postcode 7554RS
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Rob Perik, e-mail careflex@carintreggeland.nl, Tel 06 34360572
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 23-03-2021
Reageer voor 31-12-2021
Nummer 61633

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland