Ambtelijk secretaris medezeggenschap OR (8u)
Leger des Heils W&G Noordoost

Functieomschrijving

Samenwerken maakt Sterk!

Wil jij meewerken aan verbinding leggen, je sterk maken voor de werknemer én de organisatie en ben je een administratieve topper, dan zoeken we jou!

De Ondernemingsraad van Leger des Heils Noordoost zoekt een Ambtelijk secretaris voor 8 uur per week. 

Wat ga je doen?
Als ambtelijk secretaris verricht je taken op secretarieel, organisatorisch en beleidsondersteunend gebied ten behoeve van de OR. Je bent specifiek belast met de taak om de OR te faciliteren, zodanig dat deze goed kan functioneren. De gebieden waarop je de OR ondersteunt, zijn afhankelijk van de ontwikkelingen binnen de organisatie. Je voert de werkzaamheden uit in overleg met de voorzitter van de OR. 

 • Je draagt zorg voor het tijdig opstellen van de agenda en verspreiding van de benodigde stukken en alle andere zaken die nodig zijn om de OR-vergaderingen effectief te laten verlopen;
 •  Je notuleert de vergaderingen, werkt rapportages uit en stelt het jaarverslag op;
 •  Je bewaakt de voortgang van processen/procedures en naleving van (OR-)afspraken en besluiten;
 • Je stelt zelfstandig correspondentie op, zowel voor in- als externe contacten;
 • Je organiseert en coördineert de verkiezingen van OR leden;
 • Je ondersteunt de OR bij zaken die verband houden met de WOR;
 •  Je stelt het OR-archief op en beheert dit.

                           

Functie eisen

Wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je kunt zelfstandig werken, bent accuraat en flexibel en kunt prioriteiten stellen;
 • Je beschikt over goede sociale, mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • Je beschikt over goede computer vaardigheden;
 • Je houdt je op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied en binnen de sector;
 • Kennis van- en inzicht in de interne organisatie;
 • Ervaring met medezeggenschap en kennis van (wijzigende) wettelijke regelingen en reglementen binnen de invloedsfeer van de medezeggenschap (WOR), arbeidsrecht en Arbo-wet is een pré.

Wij doen wat we geloven en verwachten daarom dat je een betrokken christen bent en vanuit deze levensovertuiging de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg kunt onderschrijven. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit.

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies. De kosten hiervoor worden vergoed.

Inschaling

Wat bieden wij?
Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je veel kunt leren en ook door vaktrainingen je profesionaliteit verder kunt ontwikkelen. Je wordt afhankelijk van je opleiding en werkervaring ingeschaald in schaal 6-7 van de CAO Sociaal Werk.
Het betreft een functie van 8 uur in eerste instantie voor een jaar met de intentie om daarna te verlengen. Daarnaast krijg je de beschikking over een individueel keuzebudget (waaronder je vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering) en een loopbaanbudget. Het loopbaanbudget geeft je de mogelijkheid te investeren in duurzame inzetbaarheid.Contactinfo

Meer weten?
Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je bellen met Elisabeth Drenth (voorzitter OR). Zij is bereikbaar via tel. 088 0652240 of mail  e.drenth@legerdesheils.nl. Heb je vragen over de procedure dan kun je mailen naar liseth.mellema@legerdesheils.nl.

Is dit jouw baan?
Solliciteer direct! We zien je sollicitatie met CV en motivatiebrief graag tegemoet. Solliciteren kan via onze website www.werkenbijhetlegerdesheils.nl met de button “solliciteer”.
Zien wij je als een geschikte kandidaat dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
De sluitingsdatum is op 23 oktober.

Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Conform het W&G-beleid genieten interne kandidaten, bij gebleken gelijke geschiktheid, voorrang.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Vacature
Organisatie Leger des Heils W&G Noordoost
Locatie Leger des Heils W&G Noordoost
Postcode 8025 AL
Stad Zwolle
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 8
Uren tot 8
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO CAO Sociaal Werk
Externe url Bekijk
Functie(s) Ambtelijk secretaris
Publicatiedatum 09-10-2020
Reageer voor 23-10-2020
Nummer 55301

Leger des Heils W&G Noordoost

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl
 
Je komt te werken in de regio Noordoost op ons Bedrijfsbureau in Zwolle. De aansturing vindt plaats door de Directeur Zorg. Binnen onze regio werken ca. 650 medewerkers en we zijn onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg (W&G). Wij werken vanuit de gedachte dat ieder mens er toe doet en recht heeft op goede zorg. Wat zijn of haar afkomst of hulpvraag ook is. Onze drijfveren zijn rechtvaardigheid, solidariteit en professionaliteit. Met maatwerk willen we gericht zorg bieden, waarbij wij uitgaan van de mogelijkheden en ontwikkelingskansen van elke individuele deelnemer. Wij werken intensief samen met andere instellingen voor hulp- en zorgverlening, de gemeenten, woningcorporaties, bewonersorganisaties en overige belangrijke partijen.

Meer over Leger des Heils W&G Noordoost