Ambtelijk secretaris OR Leger des Heils Noordoost
Leger des Heils regio Noordoost

Functieomschrijving

De ondernemingsraad Noordoost is een inspraak- en medezeggenschapsorgaan binnen de organisatie.
Zij bestaat uit werknemers die namens het personeel van de werkregio overleg voeren met de directie over het ondernemingsbeleid en de personeelsbelangen.


Wat ga je doen?
Als ambtelijk secretaris verricht je taken op secretarieel, organisatorisch en beleidsondersteunend gebied ten behoeve van de OR. Je bent specifiek belast met de taak om de OR te faciliteren, zodanig dat deze goed kan functioneren. De gebieden waarop je de OR ondersteunt, zijn afhankelijk van de ontwikkelingen binnen de organisatie. Je voert de werkzaamheden uit in overleg met het dagelijks bestuur van de OR. 

 • Je draagt zorg voor het tijdig opstellen van de agenda en verspreiding van de benodigde stukken en alle andere zaken die nodig zijn om de OR-vergaderingen effectief te laten verlopen;
 •  Je notuleert de vergaderingen, werkt rapportages uit en stelt het jaarverslag op;
 •  Je bewaakt de voortgang van processen/procedures en naleving van (OR-)afspraken en besluiten;
 • Je stelt zelfstandig correspondentie op, zowel voor in- als externe contacten;
 • Je organiseert en coördineert de verkiezingen van OR leden;
 • Je ondersteunt de OR bij zaken die verband houden met de WOR;
 •  Je stelt het OR-archief op en beheert dit.
 • Je houdt de OR-mailbox bij en zorgt dat de mails doorgezet worden naar de juiste personen/ mails beantwoord worden

Functie eisen

Wij vragen

 • MBO + / HBO werk- en denkniveau;
 • Je kunt zelfstandig werken, bent accuraat en flexibel en kunt prioriteiten stellen;
 • Je beschikt over goede sociale, mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • Je beschikt over goede computervaardigheden;
 • Je houdt je op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied en binnen de sector;
 • Kennis van- en inzicht in de interne organisatie;
 • Ervaring met medezeggenschap en kennis van (wijzigende) wettelijke regelingen en reglementen binnen de invloedsfeer van de medezeggenschap (WOR), arbeidsrecht en Arbo-wet is een pré.
 • Je bent aanwezig bij vergaderingen en je hebt de bereidheid om te reizen. ( de vergaderingen vinden plaats in Groningen en Zwolle.

Bij het invullen van je sollicitatie zal worden gevraagd naar je christelijke levensovertuiging en hoe je deze vorm geeft in het dagelijks leven.

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies. De kosten hiervoor worden vergoed.

Inschaling

Wat bieden wij?
Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je veel kunt leren en ook door vaktrainingen je profesionaliteit verder kunt ontwikkelen. Je wordt afhankelijk van je opleiding en werkervaring ingeschaald in schaal 7 van de CAO Sociaal Werk. Max 3581 bruto bij fulltime dienstverband.

Het betreft een functie van 8 uur in eerste instantie voor een jaar met de intentie om daarna te verlengen. Daarnaast krijg je de beschikking over een individueel keuzebudget (waaronder je vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering) en een loopbaanbudget. Het loopbaanbudget geeft je de mogelijkheid te investeren in duurzame inzetbaarheid.

Bijzonderheden

Meer weten?
Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je bellen met Elisabeth Drenth (voorzitter OR). Zij is bereikbaar via tel. 088 0652240 of mail  [email protected]. Heb je vragen over de procedure dan kun je mailen naar [email protected]

Is dit jouw baan?
Solliciteer direct! We zien je sollicitatie met CV en motivatiebrief graag tegemoet. Solliciteren kan via onze website www.werkenbijhetlegerdesheils.nl met de button “solliciteer”.
Zien wij je als een geschikte kandidaat dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

De vacature sluit op 4 december, maar waneer wij de geschikte kandidaat heeft gereageerd kunnen wij de vacatur eerder sluiten.
Wacht dus niet te lang met reageren.

Type Vacature
Organisatie Leger des Heils regio Noordoost
Locatie Leger des Heils W&G Noordoost
Postcode 8025 AL
Stad Zwolle
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 8
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO CAO Sociaal Werk
Externe url Bekijk
Functie(s) Ambtelijk secretaris
Publicatiedatum 15-11-2022
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 04-12-2022
Nummer 115534

Leger des Heils regio Noordoost

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl
 
Binnen onze regio werken ca. 650 medewerkers en we zijn onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg (W&G). Wij werken vanuit de gedachte dat ieder mens er toe doet en recht heeft op goede zorg. Wat zijn of haar afkomst of hulpvraag ook is. Onze drijfveren zijn rechtvaardigheid, solidariteit en professionaliteit. Met maatwerk willen we gericht zorg bieden, waarbij wij uitgaan van de mogelijkheden en ontwikkelingskansen van elke individuele deelnemer. Wij werken intensief samen met andere instellingen voor hulp- en zorgverlening, de gemeenten, woningcorporaties, bewonersorganisaties en overige belangrijke partijen.

Meer over Leger des Heils regio Noordoost