Ambtelijk secretaris
Roessingh Revalidatie Techniek (RRT)

Voor de Ondernemingsraad van Roessingh Revalidatie Techniek (RRT) zoeken wij vanaf 1 mei 2023 een

Ambtelijk Secretaris 

Voor gemiddeld 5 uur per week

De functie

De ondernemingsraad vergadert twee keer per maand.

Het gaat hier om een vergadering van de ondernemingsraad zelf, op dinsdagochtend via zoom, en een overlegvergadering met de Directie op donderdagmiddag. Deze vergaderingen duren ongeveer twee uur.

Als ambtelijk secretaris bereidt je, in samenspraak met de voorzitter, de agenda van de vergadering voor, notuleer je, zorg je voor verspreiding van informatie en plaats je notulen op intranet. Je behandelt in overleg met de voorzitter de digitale post, verzorgt de correspondentie en archiveert. Je ondersteunt het dagelijks bestuur en bewaakt de processen. Je bent ondersteunend en goed in staat je niet in discussies te mengen. Je streeft naar een optimale kwaliteit van het werk. Het waarborgen van de vertrouwelijkheid van de informatie staat bij jou hoog in het vaandel.

Functie eisen

  • mbo-niveau;
  • kennis van de WOR;
  • ervaring in een soortgelijke functie;
  • goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • goed kunnen notuleren, plannen, organiseren.

Inschaling

In eerste instantie bieden wij een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

De functie is ingeschaald in FWG 40.

Op de arbeidsovereenkomst is de CAO-Ziekenhuizen van toepassing.

De vergaderingen vinden plaats op dinsdagochtend en donderdagmiddag.

Type Vacature
Organisatie Roessingh Revalidatie Techniek (RRT)
Locatie Roessingh Revalidatie Techniek Enschede
Postcode 7522 AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Ziekenhuizen
Functie(s) Ambtelijk secretaris
Publicatiedatum 08-03-2023
Reageer voor 23-03-2023
Nummer 118421
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh Revalidatie Techniek (RRT)

“RRT behoort tot de toonaangevende specialisten in Nederland, op de markt voor lichaamsgebonden orthopedische hulpmiddelen. Met toewijding en vakmanschap bedienen onze circa 80 medewerkers de klant met orthopedische artikelen (orthesen en prothesen), orthopedische schoenen, therapeutisch elastische kousen en mammacareproducten.

RRT heeft aanmeetlocaties in Almelo, Doetinchem en Enschede. Daarnaast zijn er vele servicepunten in onder andere zieken- en verpleeghuizen in Overijssel en Gelderland en in diverse aan deze provincies grenzende gebieden. RRT vindt haar onderscheidend vermogen in het bedienen van de klant met optimaal op de individuele situatie afgestemde hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen stellen onze klanten optimaal in staat om in lichamelijk, psychisch en sociaal opzicht zo zelfstandig mogelijk te functioneren in de samenleving. Langs die weg dragen wij bij aan een zo hoog mogelijke levenskwaliteit voor de klant.”

Meer over Roessingh Revalidatie Techniek (RRT)