Ambulant begeleider bij IWIB Apeldoorn
Pluryn

Waar doe je het voor?

Help je graag mensen vooruit in hun ontwikkeling? Dan is deze baan iets voor jou! Je ondersteunt de cliënten bij de meest uiteenlopende hulpvragen. Naast IWIB begeleider ben je ook iemand die het leuk vindt om te netwerken en om relaties te onderhouden en uit te bouwen. Kortom, een zelfstandige functie met veel afwisseling en vrijheid!

Wat mag je doen?

Je bent als IWIB begeleider actief betrokken bij cliënten met de meest uiteenlopende hulpvragen. Jij staat naast de cliënt en op een coachende wijze werk je met de cliënt aan de doelen die samen zijn opgesteld. Je sluit hierbij aan op de wens(en) van de cliënt. Als IWIB begeleider werk je zoveel mogelijk met de cliënt toe naar zelfredzaamheid op allerlei levensgebieden zoals wonen, werk/dagbesteding, sociaal netwerk, financiën, persoonlijke verzorging etc. Jij bent de spil in het netwerk en op de verschillende levensdomeinen zoek je de verbinding voor een integrale aanpak. In de begeleiding heb je oog voor de individuele behoeften van de cliënt.  Aan jou de inschatting welke aanpak en benadering dit vraagt, met als doel dat cliënten een zo zelfstandig mogelijk leven kunnen leiden in de maatschappij. Indien nodig schakel je hulp in van andere instanties om de vooruitgang van de cliënt zo goed mogelijk te stimuleren. Je hebt zicht op de beperkingen maar zeker ook op de mogelijkheden. Je bent in staat buiten de kaders te denken en te handelen.

Wat breng je mee?

Omdat je zelf je agenda indeelt, is het belangrijk om flexibel te zijn en daarnaast ook goed te kunnen plannen en organiseren. Je werkt overdag en ‘s avonds. Er wordt ook ondersteuning aan cliënten geboden bij het Steunpunt in Apeldoorn. Hiervoor word je ingeroosterd op een avond of in het weekend. Je bent dus bereid om een aantal diensten per maand te draaien voor het Steunpunt. 


We zoeken iemand met:

 • Afgeronde HBO-opleiding (SPH, pedagogiek, MWD);
 • Werkervaring met deze doelgroep is een pré;
 • Je bent woonachtig in een straal van 24 km. rondom Apeldoorn (vereiste);
 • Je hebt een zeer zelfstandige en proactieve werkhouding;
 • Je weet adequaat te handelen bij onverwachte situaties en hebt een de-escalerende werkhouding;
 • Je draait bereikbaarheidsdiensten;
 • Je draagt zorg voor een zorgvuldige verslaglegging/rapportage en bent verantwoordelijk voor een correct verloop van de administratieve processen;
 • Je beschikt over een rijbewijs en een auto.
 

Doelgroep en locatie

Doelgroep en locatie

Het team bestaat uit IWIB begeleiders, een gedragswetenschapper en een teammanager. De cliënten wonen in Apeldoorn en omgeving. Het kantoor is gevestigd in Apeldoorn. De cliënten variëren van jeugd tot aan volwassenheid en hebben een Jeugd- of WLZ-indicatie. Veelal staat LVB-problematiek op de voorgrond en is er sprake van bijkomende (psychiatrische en/of verslavings-) problematiek.

Arbeidsvoorwaarden

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg. Op basis van ervaring en opleiding word je ingeschaald in functiegroep 45, met een salaris tussen de € 2.085,- en € 3.189,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur)
 • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen.

Meer weten?

 • Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ester Boot, teammanager, via 06-14 83 66 88
 • Andere vragen? Stuur een Whatsapp of bel naar Christa van Rooijen, recruiter, via 06-22 46 43 08 

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! 

Als wij de geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten wij de vacature. Is het team nog niet compleet dan zoeken wij nog even verder. 
De gesprekken gaan wij houden in de week van 15 februari 2021.

 

 

Direct solliciteren

 
 
Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Het Hietveld
Postcode 7361TE
Stad Beekbergen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) begeleider ambulant
Publicatiedatum 05-02-2021
Reageer voor 31-03-2021
Ingangsdatum 05-02-2021
Nummer 57550
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn