Ambulant Begeleider FACT
GGNet

Functieomschrijving

In de baan als ambulant begeleider bij Ambulant Apeldoorn Noord is geen dag hetzelfde. Jij werkt samen met jouw cliënten en diens omgeving aan herstel. Door sociale en medische interventies kunnen jouw cliënten in hun eigen omgeving blijven wonen! Naast de cliëntenzorg ben jij betrokken bij de opbouw van een nieuw team die openstaat voor jouw ervaring en kennis.

Dit ga je doen
Jij bent een ambulant begeleider voor verschillende cliënten die we samen behandelen als team in het geheel. De doelgroep is zeer divers, waarbij meervoudige problematiek veel voorkomt. Er is een duidelijke taakverdeling waarin je de verantwoordelijkheid hebt om (jouw deel) van het behandelplan uit te voeren, dossier voering op orde te houden en neventaken voor het team op je te nemen.

Vanuit onze herstel gerichte en outreachende visie heb je contacten met zowel de cliënt als zijn netwerk en maak je gebruik van jouw netwerk voor je cliënten.

Daarnaast:
• Begeleid je de cliënt op methodische wijze.
• Zijn observeren en signaleren erg belangrijk in jouw werk.
• Lever jij een bijdrage aan de kwaliteit van het begeleidingsaanbod.

Hier ga je werken

Binnen het FACT-team Apeldoorn Noord houden we ons bezig met ambulante behandeling SGGZ. Wij zijn een multidisciplinair team en bieden behandeling, groepsbehandeling en outreachende hulp aan cliënten, een brede doelgroep met veelal complexe psychiatrische problemen. Wij werken vanuit een herstelgerichte visie en kijken naar de mogelijkheden van onze cliënt.

Naast de cliëntenzorg, ligt er ook op het gebied van teamopbouw en ontwikkeling een interessante uitdaging. Wij zijn een enthousiast en recentelijk samengesteld team met passie voor de doelgroep en gedreven om samen aan de slag te gaan!

Dit ben jij

Als ambulant begeleider FACT beschik jij over goede sociale vaardigheden om te kunnen communiceren met onze cliënten. Jij lost zelfstandig de knelpunten in de uitvoering van jouw eigen werkzaamheden op. Met jouw flexibiliteit zorg jij ervoor dat jij je kunt aanpassen aan de situatie en de hulpvraag van onze cliënten.

Daarnaast:
✔ Ben jij in het bezit van minimaal een HBO agogische opleiding, zoals; Social Work, MWD, SPH (aangevuld met registratie GGZ-Agoog) of relevante werkervaring in de psychiatrie.
✔ Werk jij graag in een ambulante setting.
✔ Heb jij affiniteit met patiënten met meervoudige psychiatrische problematiek.
✔ Ben jij in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Dit bieden wij jou

We bieden vooral een afwisselende en uitdagende baan binnen de specialistische ambulante zorg,  een veelzijdig en ervaren team, en tal van (individuele) ontwikkelingsmogelijkheden. Tevens kun je rekenen op:

• Een vast dienstverband van 24-36 per week.
• Een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato.
• 21 vakantie dagen (+ 35 uur levensfasebudget uren).
• Een pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
• Een goed salaris (CAO FWG 50, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring Max € 3.571,-).

Solliciteren

Solliciteren
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaand formulierWe ontvangen jouw sollicitatie graag vóór 17 juli.

Wil je meer weten over de functie? Albert ten Cate, manager Ambulante teams Apeldoorn vertelt je graag meer, je bereikt hem via: 06-10882549.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Judith van Duijn, Recruiter, via 06-51143678.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met recruitment@ggnet.nl.

Type Vacature
Intern nummer 202197
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, Apeldoorn
Postcode 7323 PT
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) begeleider ambulant
Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 26-06-2020
Ingangsdatum 26-06-2020
Reageer voor 17-07-2020
Nummer 53555

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet