Ambulant begeleider GGZ
ZorgPlus GGZ

Functieomschrijving

Wij zoeken Ambulant begeleiders!
Regio: Noord Gelderland

Je werkt altijd in de regio waar je woont. Zo zijn we voor deze regio op zoek naar kandidaten woonachtig in de gemeente:

 • Apeldoorn
 • Epe
 • Heerde
 • Zutphen

ZorgPlus biedt ambulante (specialistische) begeleiding aan jeugdigen (15+), volwassenen en ouderen binnen de psychiatrie afgestemd op de hulpvraag en problematiek. Hierbij staat de eigen regie van de cliënt voorop. We hanteren geen contra-indicaties, dus iedereen is welkom. We bieden ook forensische zorg. Dit doen we onder de naam KiSo; onderdeel van ZorgPlus. Bij ons gaat het om de cliënt, de medewerker en de organisatie. Wij doen geen concessies aan kwaliteit! Dit uit zich in een zorgvuldig intake proces waarbij de nadruk ligt op diagnostiek én het unieke levensverhaal van de cliënt. We werken altijd vanuit duo-schap waarbij samenwerken met elkaar, naasten en ketenpartners en het sturen op ieders verantwoordelijkheid daarin voorop staat. We werken met een expertiseteam dat gevraagd en ongevraagd coacht en toetst. We hebben een kritisch houding met een gezonde dosis humor. We zijn open, eerlijk en duidelijk, altijd vanuit betrokkenheid en wederzijds vertrouwen. We houden van korte lijnen, kiezen een doelgerichte aanpak, durven risico’s te nemen en denken in mogelijkheden. We zijn kritisch, flexibel, initiatiefrijk en een tikje brutaal.

Functie eisen

Wat ga je doen

Als begeleider bied je ambulante begeleiding aan een (zeer) complexe doelgroep in hun thuissituatie. Je motiveert, stimuleert en activeert de cliënt gericht op het vergroten van de zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Je werkt altijd op basis van duo-schap waarbij je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor de inhoudelijke kwaliteit en continuïteit van de zorg. Je signaleert en rapporteert aandachtspunten, complexe en/of risicovolle situaties en schakelt zo nodig onze extra expertise in. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, bijstellen en evalueren van het ZorgPlan. Dit doe je samen met de cliënt.

Wie ben jij?

 • Je bent goed in het zelfstandig en efficiënt plannen van je werk.
 • Je bent oplossingsgericht, creatief, standvastig en flexibel.
 • Je voelt je thuis in een informele omgeving.
 • Je hebt lef en durft buiten de lijnen te kleuren.
 • Je werkt resultaatgericht, hecht grote waarde aan het leveren van de beste kwaliteit en je hebt een duidelijke visie op de zorg.
 • Je bent een specialist in samenwerken.
 • Je bent woest aantrekkelijk voor de cliënt, je collega’s en de organisatie.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding; bij voorkeur SPH, MWD, HBO-V of SPV.
 • Je hebt ruime werkervaring in de (ambulante,) (forensische) psychiatrie.
 • Je hebt o.a. kennis van: schizofrenie, psychoses, LVB problematiek, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, verslavingsproblematiek, en multiproblem-gezinnen.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Inschaling

Aanbod

Arbeidsovereenkomst voor 24 uur per week. De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. 

Bij deze functie hoort een salaris conform COA GGZ FWG 50. De inschaling is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ.

Bijzonderheden

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd, stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@zorgplus.com. Kijk ook eens op onze website www.zorgplus.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie ZorgPlus GGZ
Locatie ZorgPlus Noord Gelderland
Postcode 7324 AE
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Ambulant Hulpverlener
begeleider ambulant
Verpleegkundige Psychiatrie
Publicatiedatum 13-10-2021
Ingangsdatum zo snel mogelijk /in overleg
Reageer voor 01-12-2021
Nummer 65429
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgPlus GGZ

ZorgPlus biedt ambulante begeleiding aan volwassenen en jeugdigen binnen de GGZ. Wij ondersteunen bij praktische zaken op alle leefgebieden, afgestemd op de hulpvraag en problematiek. Wij hanteren geen contra-indicaties, dus iedereen is welkom; zowel met enkelvoudige psychiatrische problematiek, dubbel- en triple diagnoses (psychiatrie / verslaving / LVG) als met een forensische titel. ZorgPlus wil cliënten voorzien van goede zorg met de juiste ‘klik’ en expertise. Onze doelgroep bestaat o.a. uit zorgwekkende zorgmijders, maar ook uit forensische cliënten en vluchtelingen met een psychiatrische achtergrond. Ook werken wij met Multi-Problem gezinnen en bieden opvoedondersteuning. ZorgPlus bekijkt iedere situatie op individueel niveau. Bij ZorgPlus gaat het om de cliënt en staat kwaliteit altijd voorop. Wij zijn open, eerlijk en duidelijk, altijd vanuit betrokkenheid en wederzijds vertrouwen. Wij staan voor zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en een kritisch gezonde houding. Meer informatie vind je op: www.zorgplus.com

Meer over ZorgPlus GGZ