Ambulant begeleider regio Noord Gelderland
ZorgPlus GGZ

Functieomschrijving

Wij zoeken nu echt de meest Woest Aantrekkelijke ambulant begeleiders die wonen in of rondom de onderstaande gemeenten!

Apeldoorn – Deventer – Epe – Heerde – Olst-Wijhe – Voorst – Zutphen 

Waarom nou jij? Als begeleider bied je van 9 tot 5 ambulante begeleiding aan een complexe doelgroep in hun thuissituatie. Je motiveert, stimuleert en activeert de cliënt gericht op het vergroten van hun zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Je werkt altijd als duo waarbij je samen met je collega, een geoliede backoffice en een uniek expertiseteam verantwoordelijk bent voor de inhoudelijke kwaliteit en continuïteit van de zorg. Samen met de cliënt stel jij een zorgplan op. Iedere cliënt is anders, iedere dag bij ZorgPlus is anders!

Jij maakt het verschil Jij bent uiteraard de meest woest aantrekkelijke nieuwe collega binnen ZorgPlus! Je bent goed in het zelfstandig en efficiënt plannen van je eigen werk; samenwerken met een duo-begeleider en een expertiseteam is bijna een tweede natuur. Je hecht grote waarde aan het leveren van de beste kwaliteit en je hebt een duidelijke visie op de zorg. En niet geheel onbelangrijk: je hebt een woeste dosis gezonde humor!

Functie eisen

Jij bent zo! Je hebt minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding; bij voorkeur SPH, MWD, HBO-V of SPV. Je hebt daarnaast werkervaring in de ambulante en/of forensische psychiatrie. Je hebt onder meer kennis van schizofrenie, psychoses, LVB problematiek, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, verslavingsproblematiek en multiproblem-gezinnen. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Inschaling

Zijn dromen bedrog? Nee, zeker niet want wij bieden een arbeidsovereenkomst voor minimaal 24 uur per week. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. Bij deze functie hoort een salaris conform COA GGZ FWG 50. De inschaling is afhankelijk van je opleiding en relevante werkervaring. ZorgPlus biedt een meer dan uitstekend secundair voorwaardenpakket waar we je in een gesprek graag meer over vertellen.

Bijzonderheden

Wij voelen ons zo verdomd alleen! Daarom, wanneer je interesse hebt en je thuis voelt in onze informele omgeving; een energieke organisatie waar je wordt uitgedaagd een bijdrage te leveren aan ons succes? Heb jij lef en durf je buiten de lijntjes te kleuren? Dat is ZorgPlus! stuur dan je CV en motivatiebrief naar [email protected]

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie ZorgPlus GGZ
Locatie ZorgPlus Noord Gelderland
Postcode 7311 SW
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Ambulant Hulpverlener
begeleider ambulant
Verpleegkundige Psychiatrie
Verpleegkundige SPV
Publicatiedatum 13-01-2022
Reageer voor 01-02-2022
Ingangsdatum 01-03-2022
Nummer 107162
Doorsturen Bekijk PDF