AMBULANT COACH (20-32 uur)
OpWeg Coaching B.V.

WIJ ZOEKEN ENTHOUSIASTE EN PROFESSIONELE HULPVERLENERS VOOR DE FUNCTIE VAN

                                                AMBULANT COACH (20-32 uur)

Bevlogen, betrokken, gemotiveerd. Dat omschrijft de houding van onze coaches, zijn deze woorden ook op jou van toepassing lees dan verder.

Wat ga je doen:

Je gaat zelfstandig aan de slag binnen de thuissituatie van de cliënt. Dit kan een kind, een jeugdige, de ouders van het kind/de jeugdige of een (jong)volwassene zijn. Het werkgebied is Achterhoek en Twente.

Je komt terecht in een team met ambulante coaches die allen een gedegen achtergrond hebben en specifieke kennis inbrengen. Het team wordt inhoudelijk ondersteund door een gedragswetenschapper en procesregisseur.

Naar wie zijn wij op zoek:

Wij zijn op zoek naar zelfstandige, oplossingsgerichte hbo-coaches (ook starters). Wat we graag zien in ons team zijn collega’s met een eerlijke, positieve energie, die integriteit en betrouwbaarheid belangrijk vinden.

Over jou:

 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau (SPH/MWD/Pedagogiek);
 • Een SKJ-registratie vinden we prettig;
 • Je werkt graag zelfstandig en weet je weg in samenwerking;
 • Je hebt enige ervaring met onze uitdagende doelgroep;
 • Je bent creatief en laagdrempelig in je begeleiding en bent in staat vanuit een houding van gelijkwaardigheid aan te sluiten bij de cliënt en zijn/haar systeem;
 • Je kunt helder en duidelijk communiceren, zowel naar je collega’s als naar je cliënten;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer;
 • Je bent bereid te werken op wisselende tijden en dagen (werkdagen in overleg);

Wat bieden wij:

Ga je aan de slag voor OpWeg coaching, dan krijg je méér dan alleen een baan. We zijn een groeiende en ontwikkelende organisatie, met veel mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling door een goed opleidingsbeleid en tevens een individueel traject voor duurzame inzetbaarheid per medewerker. We investeren ook in jou! Een baan bij OpWeg vraagt flexibiliteit en inzet, maar het bied je ook een hoop vrijheid en unieke kansen. We zijn aanbesteed in de Achterhoek en Twente (WMO en Jeugd) en bieden ook hulpverlening aan in WLZ en soms PGB.

De zakelijke kant:

 • Contract voor bepaalde tijd, uren dienstverband in overleg van 20-32 uur, afhankelijk van je wens en uitkomsten van het kennismakingsgesprek;
 • Werkdagen in overleg, bereidheid tot zaterdagen werken in wisseldienst;
 • Goede secundair voorwaarden; vakantiegeld, eindejaarsuitkering, loopbaanbudget;
 • Een salaris conform CAO Sociaal Werk schaal 6; afhankelijk van ervaring ligt het salaris tussen € 2375 (starter) en € 3399 ( zeer ervaren).

Solliciteren

Ben je nog niet helemaal klaar met je Hbo-opleiding, je hebt wel een MBO-diploma en werk je al wel in het werkveld? Schroom dan niet om toch te solliciteren.

Stuur jouw motivatiebrief voorzien van CV naar:  [email protected] o.v.v. sollicitatie ambulant coach. De gesprekken zullen in overleg en zo spoedig mogelijk plaats vinden.

Type Vacature
Organisatie OpWeg Coaching B.V.
Locatie OpWeg Coaching B.V.
Postcode 7151 AH
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO CAO Sociaal Werk
Functie(s) Ambulant Hulpverlener
begeleider ambulant
Begeleider niveau 5
Publicatiedatum 17-11-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-12-2022
Nummer 115612
Doorsturen Bekijk PDF

OpWeg Coaching B.V.

Wij coachen kinderen, jongeren en volwassenen met een psychiatrische kwetsbaarheid en zijn eveneens gespecialiseerd in het autisme spectrum stoornis. Onze coaching richt zich op maatwerk ondersteuning die zodanig is ingericht dat cliënten zich binnen hun eigen mogelijkheden optimaal kunnen ontwikkelen. Dit doen we door uit te gaan van de mogelijkheden van de cliënt en niet van de beperkingen.

Bij Opweg Coaching wordt gewerkt in een jonge, professionele en ambitieuze organisatie waarbij we ons werk uitvoeren met trots en vanuit passie. Onze medewerkers zijn uiteraard allemaal professioneel geschoold. In onze organisatie werken we met korte lijnen waardoor snelle communicatie en eventueel bijsturen snel kan gaan.

Meer over OpWeg Coaching B.V.