Ambulant gezinshulpverlener
Reggedok

Functieomschrijving

Reggedok is een organisatie waar bevlogen professionals met veel plezier werken. Reggedok bestaat uit een heel divers team, met verschillende persoonlijkheden en verschillende specialisaties. Maar centraal staat dat iedereen met dezelfde visie enthousiast en vol passie aan het werk gaat. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou.

In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden in regio Twente en regio IJsselland zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Als ambulant hulpverlener bied je begeleiding aan ouders, kinderen en (jong)volwassenen waarbij of waarbinnen sprake is van een psychische aandoening, psychische kwetsbaarheid of een andere reden die hen in meer of mindere mate beperkt in het dagelijks functioneren. Je stelt samen met de cliënt een zorgplan op en werkt samen aan de gestelde doelen, waarbij maatwerk leveren ons onderscheidend vermogen is. 

Dit alles doe je in een authentiek, bruisend en fris team waar veel ruimte is voor eigen inbreng en waar verschillende disciplines samenwerken. 

Onze nieuwe collega wordt niet alleen geselecteerd op inhoudelijke competenties, maar juist op sociale competenties. Je bent daarom in de eerste plaats een persoon die open staat voor de medemens en je beschikt over het volgende competentieprofiel.

Competentieprofiel

 • Nieuwsgierig
 • Passievol
 • Proactief
 • Tikkeltje bescheiden
 • Ondernemend / daadkrachtig
 • Sociaal vaardig / respectvol
 • Ruimdenkend / out of the box / creatief
 • Humor

Functie eisen

 • Je hebt (minimaal) een relevante afgeronde HBO-opleiding;
 • Je hebt een oplossings- en resultaatgerichte werkwijze en je bent goed in staat om zelfstandig als ook in teamverband te werken;
 • Je bent flexibel, je bent minimaal 24 uren per week beschikbaar, waaronder ook ’s avonds;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt de beschikking over een auto.

Inschaling

Wij bieden je in eerste instantie een contract aan voor een jaar, waarbij wij er altijd naar streven collega's het aantal uren te laten werken die zij wenselijk vinden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ en het salaris is afhankelijk van je werkervaring en bedraagt maximaal €3.606,- per maand bij een fulltime dienstverband (functiegroep 45). Daarnaast kom je in een ervaren team waar ruimte is voor professionele ontwikkeling.

Bijzonderheden

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast en pas je binnen het profiel, solliciteer dan door jouw motivatie en cv te sturen naar Reggedok t.a.v. Melanie Tijs via Zorgselect. Geef bij het solliciteren aan hoeveel uren je minimaal en maximaal bereid bent te werken.

Na jouw reactie, laten wij binnen een week weten of we jou wel of niet uitnodigen voor een gesprek. De vacature blijft de komende tijd online, totdat wij een geschikte kandidaat hebben gevonden. 

Type Vacature
Organisatie Reggedok
Locatie Reggedok
Postcode 7461 DB
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Geestelijke Gezondheidszorg/ Jeugdhulpverlening
Informatie verkrijgen bij Melanie Tijs of [email protected]
Functie(s) Ambulant Hulpverlener
Publicatiedatum 28-04-2023
Reageer voor 30-06-2023
Ingangsdatum 28-04-2023
Nummer 119678
Doorsturen Bekijk PDF

Reggedok

Reggedok is een christelijke zorgaanbieder die ondersteuning biedt aan kinderen, jongeren, jongvolwassenen en aan het gezin. Wij helpen bij vragen en zorgen die spelen in het dagelijks leven. Het doel van onze ondersteuning is het versterken van de zelfredzaamheid en eigen kracht van individuen en gezinnen, zodat zij in de toekomst zelf met moeilijke situaties kunnen omgaan en problemen kunnen oplossen. Bij Reggedok vinden wij het belangrijk dat mensen hun eigen leven kunnen blijven leiden. Daarom bieden wij hulp die aansluit bij de leefwereld, een maatwerkvoorziening. Dat doen we door het bieden van diverse vormen van begeleiding (individueel, binnen het gezin en in groepsverband). Concreet kan Reggedok u helpen door middel van gezinsbegeleiding, individuele begeleiding, opvang, Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling (IAG), kamertraining en brusjesgroep

Meer over Reggedok