Ambulant Hulpverlener A
Trias

Functieomschrijving

Dit ga je doen:

Als Ambulant Hulpverlener A bij het team Ouderschap na Scheiden werk je als bemiddelaar en/of contactpersoon. De Ambulant Hulpverlener binnen het team Ouderschap na Scheiden biedt begeleiding in het proces en voegt expertise en kennis toe over ouderschap en ontwikkeling van kinderen. De bemiddelaar is deskundig op het gebied van opgroeien en opvoeden en in het bijzonder op het gebied van problematische scheidingssituaties.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Wij vragen:

Je hebt de opleiding: SPH, Pedagogiek, HBO-MWD of daarmee gelijkgestelde opleiding afgerond. Aanvullende opleidingen als IAG, IOG, maar met in ieder geval een systemische blik zijn een pre. Je beschikt over ruime ervaring in het werken met kinderen en hun cliëntsysteem. Ervaring met deze doelgroep en als bemiddelaar/mediator worden ook als pre gezien. Daarnaast beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden (rapportage) en je bent in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken. Je bent in het bezit van een auto en je bent bereid om op flexibele tijden te werken. Je bent SKJ-geregistreerd of je kan je registreren.

Inschaling

Wij bieden:

Een zeer zelfstandige functie met mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling in een aantrekkelijke en informele werksfeer. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg, salarisschaal 10.

Bijzonderheden

Sollicitatie

Heb je interesse? Dan kun jij je motivatiebrief en cv voor 7 december 2020 onder vermelding van vacaturenummer 037-2020 sturen naar werken@triasjeugdhulp.nl t.a.v. Marie van der Vegte, personeelszaken. Je ontvangt een automatisch bericht van ontvangst. Als je dit bericht niet ontvangen hebt, is de sollicitatie niet bij ons binnengekomen.

 

 

Type Vacature
Intern nummer 037-2020
Organisatie Trias
Locatie Trias te Zwolle
Postcode 8011CM
Stad Zwolle
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Jeugdhulpverlening
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Danielle Pesselse, Manager Zorg via d.pesselse@triasjeugdhulp.nl
Functie(s) begeleider ambulant
Publicatiedatum 17-11-2020
Reageer voor 07-12-2020
Nummer 56011

Trias

Trias biedt met 320 professionals én ruim 450 pleegouders ondersteuning bij opgroeien en opvoeden in Overijssel. Wij bieden onze hulp bij voorkeur thuis, of in de directe omgeving van de cliënt. Voor meer informatie: www.trias-groep.nl.

Meer over Trias