AMBULANT HULPVERLENER
Ambiq

Functieomschrijving

Het, samen met de cliënt/ cliëntsysteem en de Gedragswetenschapper, opstellen van een behandelplan en het inzetten van methodische interventies in het kader van de behandeling, begeleiden en ondersteunen van de cliënt met een verstandelijke beperking / cliëntsysteem waarbij sprake is van multiproblematiek in hun woon- en leefsituatie.

Dit met als doel een zo optimaal mogelijk functionerend gezinssysteem, waarbij het gezin optimaal regie heeft over de eigen ontwikkeling. Het bewaken van de voortgang van het proces voortvloeiend uit de gemaakte afspraken.

De standplaats is Zwolle. Werkzaamheden zullen plaatsvinden in de regio Zwolle/Hardenberg

Functie eisen

* Afgeronde HBO opleiding

* Afgerond Post HBO opleiding IAG

* Bij voorkeur ervaring in het ambulant werken

* In bezit van rijbewijs en auto

Gevraagde competenties:

* Klantgericht

*Oplossingsgericht

* Zelfstandig

* Probleemoplossend vermogen

* Verantwoordelijk

Inschaling

 FWG 50 conform CAO Gehandicaptenzorg

Bijzonderheden

Wat je krijgt 
* Aandacht voor eigen ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kunt halen. Je ontwikkeling heb je zelf in de hand. We bieden een doorlopend scholingsprogramma op het gebied van LVB-kennis, BHV, oplossingsgericht- en systeemgericht werken en weerbaarheid en bejegening. 
Er zijn diverse mogelijkheden om jezelf verder te scholen. 

* Een goed arbeidsvoorwaardepakket. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. Als SKJ-geregistreerd professional word je ingeschaald in schaal 50. Ook word je deelnemer van pensioenfonds PFZW. Na een jaar kun je gebruik maken van ons uitruilsysteem zodat je financieel voordelig een fiets, tablet, telefoon en sportbenodigdheden kunt aankopen. 

* Een warm welkom. We dragen zorg voor vertrouwen, eerlijkheid en humor op de werkvloer. We hebben een digitale inwerkpagina en je krijgt een inwerkprogramma op maat. 

* Arbeidsovereenkomst. In eerste instantie voor de duur van een jaar. Maar we zoeken naar collega’s die zich in principe voor langere tijd aan onze organisatie willen binden. We gaan daarover graag met je in gesprek. 

* Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod. 

* Medewerkers kunnen zich bij Ambiq ontwikkelen door onder andere ons online opleidingsplatform WIJZER - online leren. Het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden. Denk aan LVB, de Wet zorg en dwang, maar ook gespreks- en schrijfvaardigheden en kritisch denken. 
 
* Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarnaast doen wij een referentiecheck. 

* Ambiq heeft in 2021 het World class Work place keurmerk mogen ontvangen! Dit laat zien dat wij bovengemiddeld scoren op goed werkgeverschap en we proberen dit te behouden door in gesprek te gaan met medewerkers. 

Type Werkplein
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, regio Noord/Midden Zwolle - Hardenberg e.o.
Postcode 8025 BW
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Hilly de Klein, 088 777 6005
Functie(s) begeleider ambulant
Gezinshulpverlener
Publicatiedatum 26-05-2021
Ingangsdatum vanaf 1 juli
Reageer voor 14-06-2021
Nummer 68464
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq