Ambulant Hulpverlener Intensieve Systeem Begeleiding (ISB) voor de regio's: Twente, Midden IJssel / Oost Veluwe en Achterhoek
Curess

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Curess is een organisatie die Jeugdzorg biedt in de regio’s Twente, Midden IJssel / Oost Veluwe, Noord Veluwe en de Achterhoek. Er werken inmiddels meer dan 130 ambulant hulpverleners bij onze organisatie. We willen naast gezinnen staan om met elkaar beter te leren samen werken. Dit betekent dat wanneer het even moeilijk is, we er zijn om naast kinderen en ouders (leerkrachten, opvoeders en andere betrokkenen) te staan. We maken verbinding met kinderen en hun ouders om vanuit een goede relatie te werken aan een beter evenwicht in het gezin. Ons doel is dat gezinnen daarna zonder ons verder kunnen. Dit doen we in de reguliere ambulante hulpverlening maar ook in de ambulante spoedhulp.

Werken bij Curess betekent dat je erbij hoort, dat je samenwerkt in een hecht team met veel onderling contact. We werken samen op een professionele manier en hebben heel veel plezier met en aandacht voor elkaar.

Functie eisen

Wie zoeken we?

ISB. Dit staat voor Intensieve Systeem Begeleiding. Dit is een intensieve manier van werken als laatste redmiddel om een uithuisplaatsing te voorkomen. Deze trajecten variëren van 10 tot soms wel meer dan 60 uur per week ambulante ondersteuning in een gezin. In teamverband observeren, aanleren, maar ook overnemen en voordoen. Wij hebben de overtuiging dat met een dergelijke intensieve aanpak een groot deel van de uithuisplaatsingen te voorkomen is.

Hiervoor zoeken we een aantal zelfbewuste ambitieuze collega's die in een team de verantwoordelijkheid dragen voor de juiste zorgverlening aan de cliënten. Je bent flexibel, je houdt van uitdagingen en vindt complexe casuïstiek gaaf. Je hebt een relevante, afgeronde HBO- of WO-opleiding* (MW/SPH, Social Work of vergelijkbaar). Ervaring binnen de Jeugdzorg is een pré, een geldige SKJ-registratie* en een VOG zijn een must. Ook is het van belang dat je bereid bent om zeer flexibel ingeroosterd te worden.

Ben jij flexibel, een teamspeler, maar ook in staat om zelfstandig te werken? Wil je mee ontwikkelen aan de Jeugdzorg van de toekomst? Dan willen we jou misschien wel in ons team!

*Heb je nog geen afgeronde HBO- of WO-opleiding (MW/SPH, Social Work of vergelijkbaar) en/ of ben je nog niet SKJ geregistreerd, maar daartoe wel bereid?  Werk jij wel op HBO-niveau en is het mogelijk (door bijvoorbeeld een EVC-traject of een praktijkprogramma) je binnen één jaar te registreren dan zien wij mogelijkheden en gaan hierover graag met jou in gesprek.

Inschaling

Wat hebben we te bieden?

Wil jij je doorontwikkelen? We zoeken collega’s die minimaal 28 uur per week of meer willen werken in een uitdagende en flexibele baan. Daar hoort werken op avonden, in de weekenden en in de ochtend voor schooltijd bij. We gaan je opleiden voor deze specifieke manier van werken. Je salaris wordt ingeschaald conform CAO Jeugdzorg schaal 10. Ook bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een lease-auto.

Bijzonderheden

Heb je vragen?

Dan mag je bellen met Annabel Elkink, Teamcoördinator ISB op 06-83025380

Heb jij interesse in deze baan? Solliciteer dan via de blauwe sollicitatiebutton op onze website!

Type Vacature
Organisatie Curess
Locatie Curess
Postcode 7451 CS
Stad Holten
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Jeugdzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Annabel Elkink, Teamcoördinator ISB op 06-83025380
Functie(s) Ambulant Hulpverlener
Hulpverlener
Jeugdzorgwerker
Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Publicatiedatum 26-01-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 26-01-2022
Nummer 107503

Curess

Curess is een organisatie die Jeugdzorg biedt in de regio’s Twente, Midden IJssel / Oost Veluwe, Noord Veluwe en de Achterhoek. Er werken inmiddels meer dan 130 ambulant hulpverleners bij onze organisatie. We willen naast gezinnen staan om met elkaar beter te leren samen werken. Dit betekent dat wanneer het even moeilijk is, we er zijn om naast kinderen en ouders (leerkrachten, opvoeders en andere betrokkenen) te staan als het moeilijk is. We maken verbinding met kinderen en hun ouders om vanuit een goede relatie te werken aan een beter evenwicht in het gezin. Ons doel is dat gezinnen daarna zonder ons verder kunnen. Dit doen we in reguliere ambulante hulpverlening maar ook in de ambulante spoedhulp.

Werken bij Curess betekent dat je erbij hoort, dat je samenwerkt in een hecht team met veel onderling contact. We werken samen op een professionele manier en hebben heel veel plezier met en aandacht voor elkaar.

Meer over Curess