Ambulant hulpverlener
JongPlus B.V.

Functieomschrijving

Voor het ambulante team regio Apeldoorn is Jongplus per direct op zoek naar een energieke ambulant hulpverlener (m/v). Het aantal uren is in overleg. 

Als ambulant begeleider ben je verantwoordelijk voor de deelnemers welke ambulant begeleidt worden. De ambulant huplverlener biedt zorg, ondersteuning en begeleiding aan deelnemers ten behoeve van de bevordering van sociale en emotionele ontwikkeling. 

Wij  vinden een respectvolle bejegening, tact, inlevingsvermogen, en hulpvaardigheid essentieel om je taken goed uit te kunnen voeren.                            Je bent in staat om goed zelfstandig te werken, waarbij je oplossignsgericht maar ook resultaatgericht denkt en werkt. Als ambulant hulpverlener weet je goed in te schatten wat er gevraagd wordt en kun je goed schakelen en inspelen op de vaak complexe hulpvragen. Onze deelnemers ervaren jou als toegangkelijk en beschikbaar. Hierbij zorg je er altijd voor dat het bieden van nabijheid en professionele afstand in balans is. Binnen het ambulante team ben je een stimulerende, verbindende en bovenal prettige collega!

Functie eisen

- Je hebt minimaal een MBO-4 niveau zorg gerelateerde opleiding of een HBO zorg gerelateerde opleiding. Het is een pré wanneer je beschikt over een registratie in het beroepsregister SKJ.-

-Je hebt kennis en ervaring met persoonlijkheidsproblematiek en ontwikkelingsstoornissen. 

- Je bent een stabiele persoonlijkheid, pro actief, een out of de box denker.

- Je bent goed in staat te refelcteren op je eigen handelen.  

Inschaling

Wij bieden een salaris conform de CAO GGZ, FWG 40-45 op basis van opleiding en ervaring. Het betreft in eerste instantie een vacature voor bepaalde tijd, met uitzicht op verlenging bij een goede wederzijdese samenwerking.Bij Jongplus plan je je eigen werkdagen en tijden, en je eigen vakantie. 

Bijzonderheden

Mocht je interesse hebben in deze leuke vacature of meer informatie willen hebben neem dan ocntact op met Frans Poppe, directeur. Hij is te bereiken op nummer        06-14777843. Wij stimuleren net afgestudeerde scholieren met een zorg gerelateerde opleiding te solliciteren op deze vacature!

Type Vacature
Organisatie JongPlus B.V.
Locatie JongPlus B.V.
Postcode 7101DL
Stad Winterswijk
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Ambulant Hulpverlener
Publicatiedatum 04-05-2021
Reageer voor 23-05-2021
Ingangsdatum 01-06-2021
Nummer 67985
Doorsturen Bekijk PDF

JongPlus B.V.

Wij begeleiden (jong) volwassenen naar een goede start!

Jongplus heeft een veelzijdig aanbod. Wij begeleiden (jong)volwassenen die om welke reden dan ook meer ondersteuning nodig hebben of hun draai nog niet hebben gevonden. Onze deelnemers zijn vanwege uiteenlopende omstandigheden onvoldoende in staat goed voor zichzelf te zorgen. Er is doorgaans sprake van onvoldoende structuur en voorspelbaarheid in de dag, feitelijk een ontbrekende daginvulling, en/of problemen in de sociaal-emotionele ontwikkeling of gewetensontwikkeling. Tevens zijn er regelmatig financiële problemen, wat stress en onrust veroorzaakt. Jongplus biedt (intensieve) ambulante begeleiding om samen met jou deze vaak dringende hulpvragen aan te pakken en op te lossen.

Meer over JongPlus B.V.