Ambulant Hulpverlener (Twente)
Curess

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Curess is een organisatie die Jeugdzorg biedt in de regio’s Twente, Midden IJssel / Oost Veluwe, Noord Veluwe en de Achterhoek. Er werken inmiddels meer dan 130 ambulant hulpverleners bij onze organisatie. We willen naast gezinnen staan om met elkaar beter te leren samen werken. Dit betekent dat wanneer het even moeilijk is, we er zijn om naast kinderen en ouders (leerkrachten, opvoeders en andere betrokkenen) te staan. We maken verbinding met kinderen en hun ouders om vanuit een goede relatie te werken aan een beter evenwicht in het gezin. Ons doel is dat gezinnen daarna zonder ons verder kunnen. Dit doen we in de reguliere ambulante hulpverlening maar ook in de ambulante spoedhulp.

Werken bij Curess betekent dat je erbij hoort, dat je samenwerkt in een hecht team met veel onderling contact. We werken samen op een professionele manier en hebben heel veel plezier met en aandacht voor elkaar.

Functie eisen

Wie zoeken we?

Wij zoeken voor onze teams in de regio Twente meerdere zelfbewuste ambitieuze collega's. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de juiste zorgverlening aan je cliënten. Je hebt een relevante, afgeronde HBO- of WO-opleiding* (MW/SPH, Social Work of vergelijkbaar). Ervaring binnen de Jeugdzorg is een pré, een geldige SKJ-registratie* en een VOG zijn een must. 

Woon jij in de regio Twente, ben je flexibel, een teamspeler, maar ook in staat om zelfstandig te werken? Wil je mee ontwikkelen aan de Jeugdzorg van de toekomst? En wil je werken bij de leukste Jeugdzorgorganisatie van Nederland? Dan willen we jou misschien wel graag in ons team!

*Heb je nog geen afgeronde HBO- of WO-opleiding (MW/SPH, Social Work of vergelijkbaar) en/ of ben je nog niet SKJ geregistreerd, maar daartoe wel bereid?  Werk jij wel op HBO-niveau en is het mogelijk (door bijvoorbeeld een EVC-traject of een praktijkprogramma) je binnen één jaar te registreren dan zien wij mogelijkheden en gaan hierover graag met jou in gesprek.

Inschaling

Wat hebben we te bieden?

Wij hebben een baan voor je! We zoeken collega’s die minimaal 28 uur per week of meer willen werken in een uitdagende en flexibele baan. Daar hoort werken op avonden en in de weekenden bij. Je salaris wordt ingeschaald conform CAO Jeugdzorg schaal 9. Ook bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een lease-auto en veel ruimte voor ontwikkeling.

 

Bijzonderheden

Heb je vragen?

Wil je meer weten over deze functie? Dan kan je bellen met Marloes Wichman (Teamcoördinator). Zij is te bereiken via 06-39265039.

Heb jij interesse in deze baan? Solliciteer dan via de blauwe sollicitatiebutton op onze website!

Type Vacature
Organisatie Curess
Locatie Curess
Postcode 7451 CS
Stad Holten
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Jeugdzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Marloes Wichman (Teamcoördinator), 06-39265039
Functie(s) Ambulant Hulpverlener
Hulpverlener
Jeugdzorgwerker
Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Publicatiedatum 26-01-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 26-01-2022
Nummer 107504

Curess

Curess is een organisatie die Jeugdzorg biedt in de regio’s Twente, Midden IJssel / Oost Veluwe, Noord Veluwe en de Achterhoek. Er werken inmiddels meer dan 130 ambulant hulpverleners bij onze organisatie. We willen naast gezinnen staan om met elkaar beter te leren samen werken. Dit betekent dat wanneer het even moeilijk is, we er zijn om naast kinderen en ouders (leerkrachten, opvoeders en andere betrokkenen) te staan als het moeilijk is. We maken verbinding met kinderen en hun ouders om vanuit een goede relatie te werken aan een beter evenwicht in het gezin. Ons doel is dat gezinnen daarna zonder ons verder kunnen. Dit doen we in reguliere ambulante hulpverlening maar ook in de ambulante spoedhulp.

Werken bij Curess betekent dat je erbij hoort, dat je samenwerkt in een hecht team met veel onderling contact. We werken samen op een professionele manier en hebben heel veel plezier met en aandacht voor elkaar.

Meer over Curess