AMBULANT HULPVERLENERS
Ambiq

Functieomschrijving

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wij zoeken bevlogen toppers die geprikkeld worden door complexe zorgvragen. Wat wij bieden? Een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving, divers werk en een hoge mate van verantwoordelijkheid. 

En dit ga je doen  

In verband met de uitbreiding van de ambulante hulpverlening in de regio Twente zijn wij op zoek naar gezinshulpverleners, ambulant hulpverleners en ambulant medewerkers.

Je werkt als ambulant hulpverlener solistisch, maar maakt onderdeel uit van een multidisciplinair professioneel team waarbij collegialiteit hoog in het vaandel staat. Je behandelt gezinnen die er samen niet meer uitkomen of die een specifieke behandelvraag hebben. Je hebt te maken met crisissituaties en ook gezinsinterventies. Wij doorbreken door middel van behandeling de intergenerationele problemen waardoor een gezin zo zelfstandig mogelijk verder kan gaan.

Als ambulant hulpverlener werk je flexibel, afhankelijk van de behandelvragen van de cliënt en het systeem.  

Wat doet mijn team dan precies? 

Ambulant werken. We kennen binnen Ambiq verschillende modules waarbij we op maat, afhankelijk van de behandelvraag en de wens van de gezinnen een behandeltraject aanbieden. Voor verschillende modules zoeken we nieuwe collega, zoals voor crisissysteeminterventies, baby-Intensieve Orthopedagogische Gezinsbehandeling, Intensieve Orthopedagogische gezinsbehandeling, Zeer Intensieve Gezinsbehandeling.

Verdere informatie kun je vinden op de site en/of op social media.

 

Functie eisen

Ben jij:

 • Betrokken
 • Vakkundig
 • Toekomstgericht

En heb jij:

 • Een afgeronde beroepsgerichte MBO of  HBO-opleiding
 • Een registratie in het SKJ is een pré of de mogelijkheid hiertoe voor de HBO functies.

En ben jij

 • Flexibel
 • Stressbestendig
 • Zelfstandig en
 • Creatief en
 • In het bezit van een rijbewijs

Solliciteer dan!

Wij willen graag met je in gesprek om te kijken wat bij je past. Je kunt ook bellen voor meer informatie met Trudy Snippert of Martin Klomp, 088-7776000.

Wij vinden het belangrijk dat wat je gaat doen binnen Ambiq ook bij je past en dat je er blij van wordt. Wij denken graag met je mee welke module het beste bij je past. 

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten?

 Aandacht voor jou en je ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kunt halen en dat we je ondersteunen in je verdere ontwikkeling wat betreft kennis en kunde. We bieden een doorlopend scholingsprogramma op het gebied van LVB-kennis, oplossingsgericht en systeemgericht werken en via ons online opleidingsplatform WIJZER - online leren. Het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden. Denk aan LVB, de Wet zorg en dwang, maar ook gespreks- en schrijfvaardigheden en kritisch denken.Er zijn ook diverse mogelijkheden om jezelf verder te scholen.                                            

 

Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. .CAO gehandicaptenzorg is van toepassing. Als professional word je ingeschaald in schaal 45 of 50, Ook word je deelnemer van het pensioenfonds PFZW. Na een jaar kun je gebruik maken van ons uitruilsysteem zodat je financieel voordelig een fiets, computer of telefoon en sportbenodigdheden kunt aankopen. Daarnaast krijg je de beschikking over een laptop en telefoon zodat je je werk goed kunt uitvoeren. Ook kun je gebruik maken van electrische auto’s of electrische fietsen of OV-kaart van Ambiq om bij de gezinnen te komen. Ook hebben we collectieve ziektekostenverzekering.          

 

Een warm welkom. Nieuwe collega’s krijgen een warm welkom, zodat jij je zo goed en zo snel mogelijk bij ons thuis voelt. We hebben een digitale inwerkpagina en je krijgt een inwerkprogramma op maat.

Arbeidsovereenkomst. We zoeken naar collega's die zich in principe voor langere tijd aan onze organisatie willen binden. We gaan daarover graag met je in gesprek. Het aantal uren per week zal in overleg met je bepaald worden. Uitgangspunt is dat we na één jaar samenwerking overgaan tot een vaste aanstelling.

                     

 

 

 

 

 

Bijzonderheden

Ambiq in het kort
Als je bij ons komt werken, dan werk je volgens de volgende principes:

 • Vraaggericht
 • Systeemgericht
 • Oplossingsgericht
 • Competentiegericht

Wij zijn specialist op het gebied van licht verstandelijke beperkingen (LVB) en bijkomende gedragsproblematiek voor kinderen en (jong)volwassenen. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen aan, waardoor een cliënt antwoord op bijna alle hulpvragen aangeboden kan worden in hun nabije omgeving. Wij hebben vier expertthema’s: agressie, hechting, seksualiteit en trauma.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarnaast doen wij een referentiecheck.

Ambiq heeft in 2021 het World class Work place keurmerk mogen ontvangen! Dit laat zien dat wij bovengemiddeld scoren op goed werkgeverschap en we proberen dit te behouden door in gesprek te gaan met medewerkers.

 

Type Werkplein
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, regio Twente
Postcode 7555SK
Stad Hengelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Trudy Snippert of Martin Klomp via 088 7776000. Algemene informatie over Ambiq: www.ambiq.nl
Functie(s) begeleider ambulant
Gezinshulpverlener
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 08-10-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-12-2021
Nummer 71665
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq