Ambulant NAH Nijmegen
Zozijn

Werk jij graag zelfstandig bij de mensen thuis?
Zoek je een uitdagende baan in de regio Nijmegen, Boxmeer en Oss en heb je ervaring met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en ambulante dienstverlening? Dan zoeken we jou!

In verband met het vertrek van een collega zoeken we aanvulling voor ons team; we zoeken een
Persoonlijk begeleider NAH (28-32 uur)

Wat ga je doen?
Als persoonlijk begeleider NAH ben je verantwoordelijk voor (het bemiddelen bij) passende zorgverlening voor cliënten. Je coördineert de begeleiding aan meerdere cliënten en je bent het eerste aanspreekpunt en belangenbehartiger voor cliënten die zelfstandig wonen. Je vertaalt de vraag van de cliënt op een methodische en procesmatige wijze naar een passend zorgplan en je voert de regie over dit zorgplan (uitvoering, bijstelling en evaluatie). Dit doe je in dialoog met de cliënt en/of vertegenwoordiger en in nauwe samenwerking met andere professionals. Je verricht observerende, begeleidende en ondersteunende werkzaamheden voor de cliënt. Vanzelfsprekend verricht je ook administratieve werkzaamheden en neem je deel aan overlegvormen.

Dit zijn wij
Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking en volwassenen met een Niet Aangeboren Hersenletsel met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Er zijn diverse ambulant werkende teams binnen Zozijn werkzaam binnen verschillende regio’s. Je werkt samen met een aantal collega’s achter de voordeur van diverse volwassen cliënten, dit in samenwerking met wijkteams. De problematiek van de cliënt heeft betrekking op NAH, vaak in combinatie met bijvoorbeeld psychiatrische- of verslavingsproblematiek. Daarnaast participeer je in het opzetten van samenwerkingsverbanden en daar waar mogelijk in het opzetten van nieuwe initiatieven. 

Herken jij je in het volgende?

  • Je hebt ervaring in ambulant werk hebt en werkervaring en affiniteit hebt met de doelgroep NAH;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto en bij voorkeur woonachtig in het werkgebied (Nijmegen/Boxmeer/Oss);
  • Je hebt een relevante beroepsopleiding afgerond op minimaal kwalificatieniveau 4 en je hebt een HBO-werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring met het regisserende deel van de functie en je hebt een reflecterend en relativerend vermogen;
  • Je bent een stabiele en stevige persoonlijkheid die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties.

Bij Zozijn is werkgeluk en werkplezier belangrijk

  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal;
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 45, maximaal € 3.452,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), verder kent de CAO een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden;
  • Het dienstverband is voor 1 jaar; bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband omgezet naar onbepaalde tijd.

Past dit helemaal bij jou?
Dan ontvangen wij graag je brief en CV. De sollicitatiegesprekken vinden zo snel mogelijk plaats.

Onderdeel van de selectieprocedure is het opvragen van referenties bij de huidige leidinggevende. Dit gebeurt bij een positieve uitkomst direct na het eerste selectiegesprek. Tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”.

Deze vacature staat open totdat wij de geschikte kandidaat hebben gevonden.

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie NAH - Nijmegen
Postcode 6663MB
Stad Lent
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Cindy van Hal, manager ambulant, 06-11768150
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 09-09-2022
Ingangsdatum Per zo spoedig mogelijk
Reageer voor 04-10-2022
Nummer 113889
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn