Ambulant Persoonlijk Begeleider NAH - Nijmegen e.o.
Zozijn

Zoek je een dynamische baan in de ambulante dienstverlening voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel? Wil je graag in de regio Nijmegen, Rivierenland en Brabant Noord Oost werken? Heb je zin in deze uitdaging, reageer dan op onderstaande vacature!

In verband met ziektevervanging zoeken wij per direct voor ons Ambulante team Nijmegen een

Persoonlijk begeleider 32 uur per week

Wat ga je doen?

Als persoonlijk begeleider NAH ben je verantwoordelijk voor het bemiddelen bij passende zorgverlening. Je coördineert de begeleiding aan meerdere cliënten en je bent het eerste aanspreekpunt en belangenbehartiger voor je cliënten. Je werkt in de thuissituatie van de cliënt. Je vertaalt de vraag van de cliënt op een methodische en procesmatige wijze naar een passend zorgplan. Dit doe je in dialoog met de cliënt en/of vertegenwoordiger en in samenwerking met Zozijn professionals en externe professionals. Na het opstellen van het zorgplan voer je de regie over de uitvoering, de evaluatie en de bijstelling. Je verricht observerende, begeleidende, ondersteunende en verzorgende werkzaamheden voor de cliënt. Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden en neem je deel aan overlegvormen.

Dit zijn wij

De ambulante dienstverlening Nijmegen is onderdeel van de regio Salland/de Graafschap en bestaat uit 8 ambulant werkende teams. Je werkt samen met een aantal collega’s achter de voordeur van diverse volwassen cliënten; dit in samenwerking met het wijkteam. De problematiek van de cliënt heeft betrekking op NAH, vaak in combinatie met bijvoorbeeld psychiatrie of verslavingsproblematiek. Daarnaast participeer je in het opzetten van een samenwerkingsverband en mogelijk in het opzetten van nieuwe initiatieven.

Naast de cliënten zijn ook onze medewerkers belangrijk voor de organisatie. Wij vinden werkgeluk en werkplezier belangrijk voor onze medewerkers en willen een werkomgeving creëren waarin zij dat kunnen vinden.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking en volwassenen met een Niet Aangeboren Hersenletsel met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

 

Herken jij je in het volgende?

  • Je hebt een relevante beroepsopleiding op mimimaal kwalificatieniveau 4, HBO-werk- en denkniveau en meerjarige praktijkervaring in soortgelijk werk.
  • Je hebt ervaring met het regisserende en coachende deel van de functie en je hebt een reflecterend en relativerend vermogen.
  • Je bent een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties.
  • Daarnaast ben je flexibel, sociaal en communicatief vaardig.
  • Je kunt methodisch werken, goed coördineren en regisseren. Je kunt je persoonlijke grenzen bewaken en goed samenwerken.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto en bij voorkeur woonachtig in het werkgebied.

Dit bieden wij

  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 45, maximaal € 3.189,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), verder kent de CAO een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Procedure

De sollicitatiegesprekken vinden plaats woensdagmiddag 17 maart en vrijdagochtend 19 maart a.s. Waarschijnlijk zal het eerste gesprek digitaal plaatsvinden

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern verspreid; bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang. Onderdeel van de selectieprocedure is het opvragen van referenties bij de huidige leidinggevende. Dit gebeurt bij een positieve uitkomst direct na het eerste selectiegesprek. Tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”.

 

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie NAH - Ambulante Begeleiding Nijmegen
Postcode 6663MB
Stad Lent
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij ziekte
Informatie verkrijgen bij Cindy van Hal, manager ambulante dienstverlening, 06 11 76 81 50
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 23-02-2021
Reageer voor 10-03-2021
Nummer 57906
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn