Analist / Projectleider
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij iemand die een behoefte kan vertalen naar concrete probleemstellingen en oplossingen?
 • Heb jij ervaring als Analist?
 • Ben jij degene die een helicopterview heeft en een sterk analytisch en abstract vermogen?

Dan zouden we jou graag willen verwelkomen in ons team!

Als Analist / Projectleider analyseer jij de impact van (geplande) vernieuwingen en verbeteringen in de organisatie op de bestaande bedrijfsprocessen en informatievoorziening. Op basis van deze analyse initieer je verbeteringen die projectmatig zullen worden geïmplementeerd.

Jij bent iemand die met jouw analytische vaardigheden en vanuit oprechte nieuwsgierigheid de klantvraag tegemoet gaat. Je gaat doelgericht te werk om de klantvraag concreet te vertalen naar een analyse waarin zowel de impact op de business als informatievoorziening helder naar voren komt. Hierin weet jij de (financiële) consequenties, afhankelijkheden en risico’s van de vernieuwing en/of verbetering in kaart te brengen. Waarna jij adviseert aan de interne klant over de mogelijke oplossingen, haalbaarheid en impact van de wensen.

Vanuit jouw helicopterview en procesmatige wijze van werken weet jij de veranderingen en verbeteringen te implementeren. Waarbij je processen weet te stroomlijnen en zorg draagt voor een goede inbedding van de verandering in de organisatie.

Wie ben jij

 • Jij hebt HBO werk- en denkniveau (opleiding Informatica en/of Bedrijfskunde is een pre)
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke functie
 • Je bent in staat om op strategisch, tactisch en operationeel niveau mee te denken
 • Je bent in staat om procesmatig en proces overstijgend na te kunnen denken
 • Jij bent communicatief vaardig, organisatie sensitief, integer en betrouwbaar
 • Je hebt zeer sterke analytische vaardigheden, financieel inzicht en abstract vermogen
 • Kennis van o.a. Prince2, ITIL, ASL en BISL, als ook informatieanalyse en informatiearchitectuur
 • Je bent iemand die collegiaal is, graag samenwerkt en humor wordt gewaardeerd

Je vindt bij ons

 • Een fantastische mogelijkheid om van betekenis te zijn in de verbeteringen en veranderingen binnen Carintreggeland
 • Een uitdagende functie in een enthousiast, collegiaal en professioneel werkend team in een dynamische organisatie, dat openstaat voor nieuwe ontwikkelingen.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen
 • De mogelijkheid om al je creativiteit en kennis kwijt te kunnen
 • Leuke, gezellige collega’s met humor!
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 60 maximaal € 5.045,55 bruto per maand op basis van 36 uur.

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Onze sollicitatiegesprekken vinden plaats via Teams of op locatie waarbij wij de Corona richtlijnen hanteren zoals deze worden geadviseerd door het RIVM. 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Hartstralaan
Postcode 7555 PJ
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Analist
Projectleider
Publicatiedatum 11-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109751

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland