Analist Routine
Medlon B.V.

Functieomschrijving

Vacature Analist routine (locatie Enschede en Almelo)   

Wie zijn we en wat doen we? 

Als onderdeel van het uitgebreide laboratoriumnetwerk van Unilabs levert Medlon toonaangevende, innovatieve en sterk gespecialiseerde diagnostiek diensten in Nederland. We ondersteunen medische zorg rondom de patiënt door de juiste hoogwaardige medische laboratoriumdiagnostiek op het juiste moment aan te bieden en bevorderen daarbij kwaliteit en doelmatigheid van de zorg. We zijn trots op wat we doen en hoe we dat doen! We begrijpen dat ons werk niet alleen maar gaat over testresultaten. Het gaat om het leveren van echte, werkbare oplossingen voor onze patiënten en zorgverleners. Ons werk maakt het leven van mensen beter. Onze klanten helpen om aan zorgbehoeften te voldoen is onze passie en we zijn er trots op dat we elk jaar een verschil maken voor de levens van miljoenen mensen!

Medlon is een laboratorium dat medische diagnostiek levert van bloedafname tot uitslag voor patiënten van huisartsen, specialisten en organisaties als Arbodiensten, Healthcare, etc. Bovendien heeft Medlon een eigen trombosedienst met doseeradviseurs en schoolt Medlon patiënten tot zelf meten en zelf doseren.

Voor onze locatie in Enschede en Almelo zijn we op zoek naar meerdere:

Analisten (minimaal 32 uur per week)

Wat houdt het in?

Bovenstaande zorgt er voor dat we veel plezier kunnen halen uit ons werk, maar zorgt er ook voor dat we hoge eisen aan onze organisatie en aan ons zelf moeten stellen. Om deze redenen zijn wij altijd op zoek naar personeel dat deze waarden ook nastreeft en zich hiernaast wil blijven ontwikkelen en wil investeren in zichzelf en Medlon. Op onze afdeling Analyse zijn wij daarom op zoek naar kandidaten voor de functie van Analist routine, die op beide locaties inzetbaar zijn.  

Het doel is je op te leiden tot een volwaardig analist met kennis van het hele proces die meedraait in de 24 uurs diensten. Daarvoor willen we ook dat je naast de analyse ook aan de kant van bloed afname goed ingewerkt bent zodat je beide processen goed gaat beheersen. Je zal diverse werkzaamheden gaan verrichten op het gebied van (pre-) analyse en bloedtransfusie.

Functie eisen

Onze ideale kandidaat:

Herken je jezelf in onderstaande functie eisen? Dan nodigen we jou graag uit om te solliciteren.

  • Je bent enthousiast, zelfstandig, pragmatisch, zelfstartend, flexibel en stressbestendig;
  • Je vindt het leuk om in een team te werken waarbij je vragen stellen niet uit de weg gaat.
  • Je bent pro-actief en nieuwsgierig;
  • Jouw doel is zo snel mogelijk in alle diensten mee te kunnen draaien. Hierin voer jij zelf de regie om dit tot een succes te maken;
  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding in de richting van Medisch Analist en beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt interesse in de gezondheidszorg in het algemeen en de zorg- en dienstverlenging van Medlon in het bijzonder;
  • Je bent communicatief vaardig en beschikt over een kritische, positieve en open houding;
  • Je wilt jezelf graag ontwikkelen en wil hier graag tijd in steken.

Inschaling

Wat bieden we jou?  

Een uitdagende rol voor minimaal 32 uur per week. De basis voor jouw arbeidsvoorwaarden is conform de CAO ziekenhuizen. Je salaris zal, afhankelijk van ervaring, worden ingeschaald in FWG 45.

Ingangsdatum: z.s.m.

Bijzonderheden

Interesse? 

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf al werken binnen ons laboratorium? Stuur dan je motivatie en cv naar de afdeling HR via hr@medlon.nl  t.a.v. Moniek Beld (HR adviseur).

Voor meer inhoudelijke informatie kan je contact opnemen met Nanda Rosendahl (Afdelingshoofd Analyse Enschede) of 088 463 3359 of Edith Schrijver (Afdelingshoofd Analyse Almelo) of 088-463 3396.

Naast deze vacature hebben we ook een vacature voor Trainee Analyse. Deze is tevens te vinden op Zorgselect of www.werkenbijmedlon.nl.  

Reageren kan tot en met zondag 26 september 2021. Gesprekken worden gevoerd in de week van 4 oktober 2021 (week 40).

Type Vacature
Organisatie Medlon B.V.
Locatie Medlon B.V.
Postcode 7512 KZ
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Functie(s) Analist
Laborant Hbo
Laborant Mbo
Publicatiedatum 13-09-2021
Reageer voor 26-09-2021
Ingangsdatum 13-09-2021
Nummer 71076
Doorsturen Bekijk PDF

Medlon B.V.

Medlon BV is in 2011 opgericht door de ziekenhuizen in Twente en heeft medische laborato-ria in Almelo, Enschede en Hengelo. Medlon werkt voor huisartsen en specialisten en richt zich op het leveren van medische diagnostiek en trombosezorg. De organisatie heeft tot doel kwaliteit en efficiency van de medische diagnostiek dicht bij burger en aanvrager te realiseren en loopt voorop in de ontwikkeling van de medische laboratoria in ons land. Medlon BV heeft een omzet van ca. 30 mln. euro en er werken ongeveer 380 medewerkers. Sinds april 2018 is Medlon tevens onderdeel geworden van de internationale organisatie Unilabs. Momenteel is er binnen Medlon behoefte aan de inzet van flexibele krachten die ons kunnen komen versterken.

Meer over Medlon B.V.

Meer vacatures van deze werkgever

Bekijk alle vacatures