Analist(e) voor Fertiliteitskliniek Twente
ZGT

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega? In onze kliniek zijn wij op zoek naar een gedreven analist(e) voor het IVF laboratorium. De Fertiliteitskliniek Twente is sinds 2012 gevestigd als zelfstandig behandelcentrum in Hengelo. De kliniek is ontstaan uit een samenwerkingsverband van ZGT en MST. De kliniek is een regionaal centrum dat een volledig behandelpalet op het gebied van vruchtbaarheidsanalyse en -behandeling ambieert, in een duurzame medische dienstverleningssetting. De verleende zorg is individueel gericht, flexibel, doelmatig en dicht bij de patiënt.

Als analist(e) in Fertiliteitskliniek Twente te Hengelo maak je deel uit multidisciplinair team van embryologen, analisten, gynaecologen, fertiliteitsartsen, verpleegkundigen, doktersassistentes en medisch secretaresses waarbij persoonsgerichte zorg het uitgangspunt is. Als analist(e) voer je werkzaamheden uit binnen het IVF/andrologie- en cryobiologie laboratorium, waarbij je veel verschillende handelingen uitvoert. Je verricht semenanalyses en semen opwerkingen. Daarnaast vries je semen, eicellen en embryo’s in. Ook voer je de IVF inseminaties en intra cytoplasmatische sperma injectie (ICSI) uit. Vervolgens selecteer je de embryo’s voor terugplaatsing en assisteer je hier bij. Als analist heb je bij ons ook veel contact met de patiënt over hun behandeling. Daarnaast heeft elke analist nog eigen administratieve taken op het lab. Kortom een leuke en afwisselende baan met de mogelijkheid om bijzondere technieken te leren.

Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste analist(e) die zich thuis voelt in een multidisciplinair team. Je beschikt over een diploma HLO/MLO met uitstekende manuele vaardigheden en oog voor detail. Ervaring met IVF en/of andrologie werkzaamheden of celkweek is een pré.

Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en beschikt over een flexibele instelling. Je bent stressbestendig, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent resultaatgericht. Je bent bereid om weekenddiensten te draaien en je uren flexibel in te delen. Verder ben je discreet en betrouwbaar.

Inschaling

Jouw salaris is, afhankelijk van je kennis en ervaring, ingedeeld in FWG 45, minimaal € 2.251,00 en maximaal € 3.225,00 of FWG 50, minimaal € 2.453,00 en maximaal € 3.664,00.

De CAO ZKN is van toepassing.

Bijzonderheden

De arbeidsovereenkomst is voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk aanvangen. Het gemiddeld aantal te werken uren per week wordt in onderling overleg vastgesteld.

Indien je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek ontvang je een e-mailbericht.

Type Vacature
Intern nummer FKT 20-006
Organisatie ZGT
Locatie Fertiliteitskliniek Twente
Postcode 7556 BN
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Overig
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erik Unterhorst, e.unterhorst@fertiliteitskliniektwente.nl onder vermelding van ‘vacature Analist FKT’. Vermeld je telefoonnummer, dan word je teruggebeld.
Functie(s) Analist
Publicatiedatum 10-09-2020
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-10-2020
Nummer 54695
Doorsturen Bekijk PDF

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT