Anesthesiemedewerker
OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)

Jouw werkomgeving en functie:

Jouw werkomgeving en functie

Het verrichten van werkzaamheden met betrekking tot anesthesie tijdens orthopedische operaties.

Daarnaast verricht je activiteiten in het kader van beheer en gebruik van apparatuur en ben je verantwoordelijk voor de gehele gang van zaken binnen de anesthesie.

Jouw profiel

Jouw profiel

Je bent in het bezit van een diploma anesthesiemedewerker en affiniteit met orthopedische ingrepen is een pré.

Wij, de anesthesiemedewerkers van OCON, werken in een zelfsturend team en zijn op zoek naar een nieuwe collega anesthesiemedewerker met een positieve en flexibele instelling. Je bent kritisch op jouw eigen functioneren, en de focus ligt bij jou op het continu verbeteren van processen en jouw aandeel daarin. Jij bent in staat om middels een opbouwende manier feedback te geven en staat tevens open om feedback te ontvangen. Er ligt veel nadruk op het uitdragen van gastvrijheid naar zowel patiënten als naar collega’s. Verder kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Inschaling

Inschaling

Je salaris is ingedeeld in FWG 55 en bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, minimaal € 2.665,= (FWG 55-0) en maximaal € 3.917,= (FWG 55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag kunt overleggen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaatsen op dinsdag 12 maart 2019.

Type Vacature
Intern nummer OC19-003
Organisatie OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)
Locatie OCON Orthopedische kliniek
Postcode 7555DL
Stad Hengelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Mevrouw Y. Morssinkhof, procescoach OK OCON, telefoon 088-708 5042.
Functie(s) Anesthesie medewerker
Publicatiedatum 01-02-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 03-03-2019
Nummer 43389
Doorsturen Bekijk PDF

OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)

OCON staat voor Orthopedisch Centrum Oost Nederland. OCON is sinds 2010 een zelfstandige orthopedische kliniek binnen de ZGT Hengelo, ontstaan uit de maatschappen orthopedie en anesthesie. Organisatorisch en financieel opereert het OCON geheel zelfstandig, waardoor maximale ruimte ontstaat om de zorg voor de orthopedische patiënt optimaal in te richten. OCON is een jonge organisatie, met veel dynamiek en gedrevenheid die al veel veranderingen in de orthopedische zorg teweeg heeft gebracht. Bijvoorbeeld de invoering van rapid care, waardoor herstel bewezen sneller verloopt na een heup- of knieoperatie, het werken met dedicated teams binnen de OK’s, een moderne herstelafdeling OCON Care en eigen dagbehandeling en OK’s. Bij OCON zijn inmiddels 160 medewerkers werkzaam,waaronder 14 orthopeden en 9 anesthesisten. OCON biedt het totaalpakket aan orthopedische zorg. De orthopeden hebben allen hun subspecialisaties. Binnen dit totaalpakket zijn speerpunten vastgesteld: wervelkolomchirurgie, prothese-revisiechirurgie en sportorthopedie. OCON Sport, de sportpoli binnen OCON, is speciaal voor sporters met alle vragen, problemen of begeleiding op sportmedisch gebied. Daarnaast geven de sportartsen preventief advies en nemen zij sportkeuringen af. Door intensieve samenwerking met sportorthopeden en andere specialisten binnen de ZGT, waaronder chirurgen en radiologen kunnen sporters snel worden geholpen en wordt onnodig doorverwijzen voorkomen. Tenslotte is OCON Sport sinds kort gecertificeerd door de FSMI en daarmee een officiële sportmedische instelling.

Meer over OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)