Anesthesiemedewerkers i.o.
ZGT

Functieomschrijving

Het operatiekamercomplex bestaat – verdeeld over twee ziekenhuizen – uit 17 operatiekamers, twee holdings, twee verkoeverkamers. Sinds begin 2018 zijn wij in het bezit van een hypermoderne Hybride OK, dagelijks vinden er operaties plaats middels robotchirurgie.
Onder begeleiding voer je alle taken van een anesthesiemedewerker uit gerelateerd aan de opleidingsfase. Als anesthesiemedewerker i.o. lever je continu de beste zorg aan onze patiënten. Veiligheid en kwaliteit staan daarbij voorop. Jouw taak is het bewaken, verplegen en verzorgen van de patiënt in de pré-, per-, en postoperatieve fase binnen het OK complex. Daarnaast assisteer je de anesthesist bij de in- en uitleiding uit de narcose. Ook bewaak en onderhoud je de anesthesie tijdens de operatie. Tijdens het praktische gedeelte van het opleidingstraject word je op de OK begeleid door ervaren werkbegeleiders en praktijkopleiders. De theoretische opleiding wordt gevold aan Hogeschool Saxion. Na je opleiding bieden wij nevenactiviteiten buiten het OK complex: APS (acute pijn service), SPS (sedatie praktijk specialist) en inzet binnen Medical teams.

Functie eisen

Om tot de opleiding te worden toegelaten, dien je minimaal te beschikken over een opleiding op HBO niveau. HBO bachelor zorg gerelateerd of MBO 4 aangevuld met CZO diploma NQLF 6 (operatieassistent, recoverymedewerker, IC verpleegkundige etc.).
Je bent een betrokken, enthousiaste, proactieve professional die zelfstandig in een unieke innovatieve omgeving altijd streeft naar de beste zorg voor de patiënt.
Spreekt de uitdaging je aan en herken je jezelf in onderstaande waarden, dan gaan we graag met jou in gesprek.

  • Toegewijde aandacht voor en betrokkenheid bij onze patiënten.
  • Persoonlijk leiderschap en professionaliteit.
  • Collegialiteit.
  • Open en eerlijke communicatie.
  • Je toont bereidheid tot samenwerking en collegialiteit.
  • Je bent proactief en zelfstandig.

Hoeveel werkervaring je hebt is minder van belang. Onze operatie afdeling op de locatie Almelo is een 24-uursbedrijf dus je bent bereid en in staat om bereikbaarheidsdiensten te werken, waar het binnen de opleiding gevraagd wordt.

Inschaling

Jouw salaris is, na het behalen van de opleiding, ingedeeld in FWG 55 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.665,= (55-0) en maximaal € 3.917,= (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

De arbeidsovereenkomst is voor de duur van de opleiding. Aan het eind van de opleiding kan er gesolliciteerd worden naar een vaste aanstelling als anesthesiemedewerker.

De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 2020-185
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Melanie Mulstege, unithoofd anesthesie/recovery, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoonnummer 06 20 95 63 70.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 09-01-2020
Ingangsdatum 01-03-2020
Reageer voor 23-01-2020
Nummer 50615

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT