ANESTHESIEMEDEWERKERS
Saxenburgh

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Samen met onze netwerkpartners zoals huisartsen en welzijnsinstellingen werkt Saxenburgh aan een Vitaal Vechtdal en een Gezond Coevorden. De kern daarvan is het bevorderen van een gezonde levensstijl, preventie van ziekte en het leveren van zorg waarin een waardig leven van de cliënt en patiënt de belangrijkste drijfveer is. Saxenburgh kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. Het Saxenburgh Medisch Centrum is een gloednieuw ziekenhuis dat in september 2020 in gebruik is genomen. In de ouderenzorg is voor de komende jaren ook nieuw- en herbouw op verschillende locaties gepland.

Ben jij die enthousiaste anesthesiemedewerker (met diploma) en op zoek naar een baan? Solliciteer dan direct! Wij zijn op zoek naar één of meerdere anesthesiemedewerkers om het team te versterken.


ANESTHESIEMEDEWERKERS
deeltijd vanaf 24 tot 36 uur gemiddeld per week (66,67% tot 100%)
aanstelling vindt plaats voor onbepaalde tijd


Situatieschets
Het gloednieuwe ziekenhuis telt 4 goed uitgeruste operatiekamers waar alle basisspecialismen aanwezig zijn, je bent werkzaam in een multidisciplinair team waarbij je belangrijkste taak het assisteren van de anesthesioloog is. Ook ben je actief binnen de pijnservice.

Spreekt je het werken in een klein maar enthousiast team je aan? Ben je breed inzetbaar? En wil je graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze afdeling?

Dan zoeken wij jou!

Mocht je bijna klaar zijn met de opleiding dan wordt je zeker ook uitgenodigd om te solliciteren.

Wat ga je doen?

  • zelfstandig functioneren als anesthesiemedewerker
  • verlenen van assistentie bij anesthesie en pijnbestrijding
  • begeleiden en instrueren van leerlingen, stagiaires en nieuwe medewerkers
  • bijdragen aan de kwaliteit van de afdeling

Wat vragen wij van jou?

  • diploma Anesthesiemedewerker (NZR-diploma, HBO-niveau) en bij voorkeur, recente werkervaring als anesthesiemedewerker
  • grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
  • een positieve instelling en respect voor de patiënt en je collega
  • enthousiasme voor het vakgebied en een collegiale opstelling
  • stressbestendig en flexibel

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, een marktconform salaris conform CAO Ziekenhuizen, afhankelijk van ervaring en allround inzetbaarheid minimaal € 2.882,- en maximaal € 4.227,- (FWG 55) bruto bij een fulltime dienstverband.
Een dienstverband vanaf 24 uur gemiddeld per week is bespreekbaar.

De CAO kent een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Bij Saxenburgh kun je gebruik maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, contributies, opleidingen en een fietsplan. Je kunt ook gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen, zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Ben je geïnteresseerd?
Ben je enthousiast geworden? Voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Klik dan op de knop hieronder en stuur je sollicitatie.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan via de mail contact op met Sietske Mulder, teammanager s.mulder@sxb.nl
 
Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.21.001
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Sietske Mulder, teammanager via s.mulder@sxb.nl
Functie(s) Anesthesie medewerker
Publicatiedatum 11-02-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-01-2022
Nummer 56900
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh