ANIOS anesthesiologie
OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)

Functieomschrijving

Ben jij gediplomeerd basisarts en heb jij de intentie om je te specialiseren tot anesthesioloog? Dan bieden wij jou nu de mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen op het gebied van anesthesie! Wij bieden je een ANIOS functie voor bepaalde tijd, waarin je zult worden ingezet op de anesthesie. Je wordt dan toegevoegd aan het team van verpleegkundig specialisten, physician assistants en aniossen van OCON. Het is een divers team met een scala aan kwaliteiten, gezamenlijk dragen zij zorg voor onze patiënt binnen een dynamische werkomgeving. De vakgroep anesthesiologie van OCON werkt volgens een uniek concept waarbij zij verantwoordelijk is voor het gehele perioperatieve traject, inclusief het postoperatieve verblijf op de afdeling.

Over de functie
Als ANIOS anesthesiologie werk je afwisselend op de preoperatieve screenings (POS) poli en op de afdeling, waarbij je nauw gaat samenwerken met de anesthesiologen en de kans krijgt om relevante werkervaring op te doen. Daarbij krijg je de mogelijkheid om op de OK zelf te werken in het kielzog van de anesthesioloog, en op die manier kennis te maken met de anesthesiologische praktijk in al haar facetten.

Functie eisen

Je hebt je studie geneeskunde succesvol afgerond en beschikt over een geldige BIG-registratie. Je bent geïnteresseerd in het vak anesthesiologie en je hebt affiniteit met het chirurgisch proces.
Onze ideale collega is kundig, sociaal, proactief, flexibel, kan goed samenwerken in multidisciplinair verband, beschikt over een goed adaptief vermogen en empathisch vermogen in het contact met onze patiënten. Je bent betrokken, leergierig en initiatiefrijk. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een kwaliteitsgerichte werkhouding.

Inschaling

Nader te bepalen.       

Bijzonderheden

Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag kunt overleggen.

De gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 21 juni.

Type Vacature
Intern nummer OC21-009
Organisatie OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)
Locatie OCON Orthopedische kliniek
Postcode 7555DL
Stad Hengelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Bas Dammen, anesthesioloog, te bereiken via onze managementassistentes op 088-7085051 of 088-7087099.
Functie(s) ANIOS
Arts
Publicatiedatum 04-06-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 17-06-2021
Nummer 68022
Doorsturen Bekijk PDF

OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)

OCON staat voor Orthopedisch Centrum Oost Nederland. OCON is sinds 2010 een zelfstandige orthopedische kliniek binnen de ZGT Hengelo, ontstaan uit de maatschappen orthopedie en anesthesie. Organisatorisch en financieel opereert het OCON geheel zelfstandig, waardoor maximale ruimte ontstaat om de zorg voor de orthopedische patiënt optimaal in te richten. OCON is een jonge organisatie, met veel dynamiek en gedrevenheid die al veel veranderingen in de orthopedische zorg teweeg heeft gebracht. Bijvoorbeeld de invoering van rapid care, waardoor herstel bewezen sneller verloopt na een heup- of knieoperatie, het werken met dedicated teams binnen de OK’s, een moderne herstelafdeling OCON Care en eigen dagbehandeling en OK’s. Bij OCON zijn inmiddels 160 medewerkers werkzaam,waaronder 14 orthopeden en 9 anesthesisten. OCON biedt het totaalpakket aan orthopedische zorg. De orthopeden hebben allen hun subspecialisaties. Binnen dit totaalpakket zijn speerpunten vastgesteld: wervelkolomchirurgie, prothese-revisiechirurgie en sportorthopedie. OCON Sport, de sportpoli binnen OCON, is speciaal voor sporters met alle vragen, problemen of begeleiding op sportmedisch gebied. Daarnaast geven de sportartsen preventief advies en nemen zij sportkeuringen af. Door intensieve samenwerking met sportorthopeden en andere specialisten binnen de ZGT, waaronder chirurgen en radiologen kunnen sporters snel worden geholpen en wordt onnodig doorverwijzen voorkomen. Tenslotte is OCON Sport sinds kort gecertificeerd door de FSMI en daarmee een officiële sportmedische instelling.

Meer over OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)