ANIOS
GGZ Drenthe

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Als ANIOS ga je aan de slag bij één van de zorglijnen van GGZ Drenthe. Als arts lever je een belangrijk aandeel in de intake en diagnostiek crisisinterventie van onze cliënten onder supervisie van een psychiater. Je behandelt zelfstandig of in samenwerking met de collega’s en neemt deel aan multidisciplinaire overlegvormen.
Organisatorisch en behandelinhoudelijk zijn we volop in beweging, hierdoor blijft je baan bij GGZ Drenthe uitdagend. Op termijn en onder maatgerichte begeleiding participatie in de 24uurs crisisdienst maakt onderdeel uit van je aanstelling. Beschikking over eigen vervoer is een daarom een vereiste.

Ook als je op termijn een opleidingsplaats overweegt en eerst binnen de psychiatrie werkervaring wilt opdoen, dan ben je bij GGZ Drenthe aan het juiste adres! Wij bieden in overleg met jou diverse mogelijkheden om in verschillende settingen werkervaring op te doen. We willen samen met jou investeren in een mooi loopbaantraject. Dat betekent dat op maat gesneden trajecten en begeleiding wordt geboden. Daarnaast bieden we je wekelijkse scholing binnen het in-huis onderwijs psychiatrie.
Graag komen wij vrijblijvend met jou in contact om de wederzijdse mogelijkheden te bespreken.

Functie eisen

Wat verwachten wij van jou?
Je bent een BIG geregistreerde, proactieve, zelfstandige basisarts.
Je leergierige, kritische, klantgerichte en open werkhouding past bij onze herstelgerichte benadering van zorg. Je levert een actieve bijdrage in de multidisciplinaire samenwerking met collega’s.
Je hebt eventueel belangstelling om de opleiding tot psychiater te volgen, maar ook als je niet de opleiding tot psychiater wil volgen nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Inschaling

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een uitdagende en veelzijdige functie binnen GGZ Drenthe. Het aantal uren is in overleg, parttime werken is een mogelijkheid. Salariëring vindt plaats afhankelijk van relevante ervaring conform volgens FWG 65 salarisschaal CAO-GGZ.

Inlichtingen
Wil je eerst meer informatie over vacature, de opleiding, onze mogelijkheden of wil je een vrijblijvend oriënterend gesprek? Bel met Frank de Jong, coördinator werving specialistische beroepen, 06-50889377. Heb je vragen over de opleidingsmogelijkheden dan kan je hiervoor in contact treden met  Johan Arends, plaatsvervangend opleider Psychiatrie te bereiken onder 0592-334703 of mail naar opleidingen@ggzdrenthe.nl.

Bijzonderheden

Wat wordt je werkomgeving?
GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren en beschikt over een eigen somatische dienst.
Samen met onze patiënten werken wij aan herstel en welbevinden. Onze hulp is veelzijdig: eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is.
GGZ Drenthe is gespecialiseert in behandeling van schizofrenie (waarvoor een top GGZ keurmerk), bipolaire stoornissen, posttraumatische stress stoornissen, gezinspsychiatrie, angst en OCD spectrum stoornissen, transculturele psychiatrie, psychiatrie en verstandelijke beperking en forensische psychiatrie (waarvoor eveneens een Top GGZ keurmerk).

Enthousiast? 
Mogen we jou verwelkomen als nieuwe collega? Reageer dan via de sollicitatieknop bij deze vacature. Wij ontvangen graag je CV en motivatiebrief.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Type Vacature
Intern nummer #2921
Organisatie GGZ Drenthe
Locatie Assen
Postcode 9404LA
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Bel met Frank de Jong, coördinator werving specialistische beroepen, 06-50889377.
Functie(s) ANIOS
Publicatiedatum 06-01-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 28-02-2021
Nummer 56926
Doorsturen Bekijk PDF

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen als het gaat om complexe trauma’s, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen én verslaving, transculturele psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen en forensische psychiatrie.

Meer over GGZ Drenthe