ANIOS Cardiologie
Medisch Spectrum Twente

Functieomschrijving

GEZOCHT! Assistenten met een hart voor Cardiologie!

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Met vier locaties is MST altijd dichtbij en levert het basiszorg èn specialistische medische zorg. Samen met 3.500 collega’s, waaronder 235 medisch specialisten, werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. Begin 2016 openden wij ons nieuwe ziekenhuis, het jongste en meest moderne ziekenhuis van Nederland.

Afdeling
De afdeling Cardiologie binnen Thoraxcentrum Twente werkt met enthousiaste mensen die allen streven naar Top Cardiologische zorg met de interventiecardiologie (o.a. PCI, TAVI, Mitraclip), elektrofysiologie (o.a.implantaties, EFO en diverse ablaties), non-invasieve beeldvorming en hartfalen als voornaamste aandachtsgebieden. Daarnaast wordt ook de Cardio-thoracale chirurgie op hoog niveau uitgevoerd. Naast de klinische zorg wordt ook veel tijd en aandacht besteed aan wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en opleiding. MST heeft daarin een goede samenwerking met de Universiteit Twente.

Functieomschrijving

Als assistent Cardiologie maak je onderdeel uit van een enthousiaste groep assistenten (6 ANIOS en 20 AIOS) en verricht je werkzaamheden op de afdeling Cardiologie, Hartbewaking / Eerste Harthulp en consulten. Samen met je collega ANIOS en AIOS verzorg je de diensten. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor onderwijs en zijn er mogelijkheden tot het verrichten van wetenschappelijk onderzoek. Er heerst een veilig en prettig opleidingsklimaat voor zowel ANIOS als AIOS.

De afdeling Cardiologie heeft een volledige opleidingsbevoegdheid Cardiologie (A-opleiding), met vier opleidingsplekken per jaar. Bij gebleken geschiktheid bestaat er de mogelijkheid tot het volgen van de opleiding Cardiologie.

Functie eisen

Veel afwisseling in zorg en (operatieve) behandelingen en alle ruimte om je verder te ontwikkelen.

• Een collegiale en informele werksfeer
• Een goed opleidingsklimaat.
• Een modern nieuw ziekenhuis midden in het centrum van Enschede op 10 minuten loopafstand vanaf het station
• Salariëring volgens CAO ziekenhuizen afhankelijk van werkervaring.

Leven, wonen en werken in Twente

Leven, wonen en werken in Twente, Twente staat bekend als ondernemende hightech regio. Er zijn veel interessante bedrijven en een universiteit gevestigd en het leven kenmerkt zich vooral door rust en ruimte. En natuurlijk is er de gezellige binnenstad van Enschede met z’n vele winkels en terrassen.
Moet je voor je baan verhuizen naar Twente? Wij helpen je! MST kent een aantrekkelijke verhuisregeling. Daarnaast zijn er ook voor partners diverse arbeidsmogelijkheden in de regio. MST@work biedt met haar partnerprogramma diverse mogelijkheden om te helpen bij het vinden van de juiste contacten als het gaat om woonruimte, kinderopvang of een baan voor partners. Informeer vrijblijvend via work@mst.nl.

Meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature, verwijzen wij graag naar onze vacaturesite www.werkenbijmst.nl 

Type Vacature
Organisatie Medisch Spectrum Twente
Locatie Medisch Spectrum Twente in Enschede
Postcode 7512KZ
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
Externe url Bekijk
Functie(s) ANIOS
Publicatiedatum 08-03-2021
Reageer voor 03-05-2021
Ingangsdatum 08-03-2021
Nummer 59192

Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente is een topklinisch ziekenhuis in Twente en opleidingscentrum voor toekomstige (para) medici en verpleegkundigen. Het ziekenhuis is een regionaal traumacentrum en biedt eerste opvang bij ernstige ongevallen of rampen in het regionale grensgebied. MST is onderdeel van Santeon, een uniek samenwerkingsinitiatief van zeven topklinische ziekenhuis in Nederland. Het afgelopen jaar bezochten [300.000] patiënten voor onderzoek en behandeling onze locaties in Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal. In 2016 is een volledig nieuw ziekenhuis met een uiterst modern OK complex geopend in Enschede. Met deze nieuwe infrastructuur is MST in staat haar strategische ambitie om hoogcomplexe zorg in Twente te behouden en te ontwikkelen verder vorm te geven. De vernieuwde buitenpoliklinieken in Oldenzaal bieden een patiëntvriendelijke toegang tot poliklinische zorg van nagenoeg alle specialismen. In 2016 is de kwaliteit van de zorg beoordeeld door het Nederlands Instituut voor de Accreditering in de Zorg (NIAZ) en heeft MST cum laude beoordeling ontvangen.

Meer over Medisch Spectrum Twente