ANIOS Chirurgie
Medisch Spectrum Twente

Werkomgeving

Voor de Coöperatie Chirurgen Oost Nederland-Enschede zijn we op zoek naar een
ANIOS Chirurgie (1.0 fte)

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Met vier locaties is MST altijd dichtbij en levert het basiszorg èn specialistische medische zorg. Samen met 3.600 collega’s, waaronder 235 medisch specialisten, werkt u vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. Begin 2016 openden wij ons nieuwe ziekenhuis, het jongste en meest moderne ziekenhuis van Nederland.

Functieomschrijving

Wij zoeken een ambitieuze ANIOS Chirurgie voor de duur van een jaar, met mogelijkheid tot verlenging. Eerdere ervaring als anios strekt tot aanbeveling. De Coöperatie Chirurgen Oost Nederland-Enschede bestaat uit 15 stafchirurgen die patiëntenzorg leveren in de deelgebieden traumachirurgie, vaatchirurgie, onco-GE chirurgie en longchirurgie naast de algemene chirurgie. De Coöperatie heeft een opleidingserkenning voor de masteropleiding co-assistenten en vervolgopleiding chirurgie en de differentiaties oncologische chirurgie, longchirurgie, traumachirurgie en vaatchirurgie. De Coöperatie is actief betrokken bij de opleiding technische geneekunde. Op de afdeling en poliklinieken zijn PA-ers, verpleegkundig specialisten en gespecialiseerde verpleegkundigen werkzaam naast de ANIOSen en AIOSen.

MST fungeert o.a. als regionaal trauma-, vaat- en oncologisch centrum waarin chirurgie een centrale rol heeft. De leden van de Coöperatie zijn werkzaam op de locaties Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen.

De ANIOS werkt als zaalarts afwisselend bij de deelgebieden van de Chirurgie, naast werkzaamheden op bij onze Spoedeisende Hulp met Level I opvang. Je wordt ingezet op de poliklinische operatiekamers en er is gelegenheid om mee te doen met operaties. Je werkt in een dynamische, jonge groep artsen die collegialiteit en vriendschap hoog in het vaandel heeft staan. Wetenschappelijke ambities worden gestimuleerd. Deze baan in een groot perifeer opleidingscentrum biedt zo een zeer goed uitzicht op een vervolgplek (bijvoorbeeld als AIOS Chirurgie).

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature verwijzen wij je graag naar www.werkenbijmst.nl

.

.

.

.

Type Vacature
Organisatie Medisch Spectrum Twente
Locatie Medisch Spectrum Twente in Enschede
Postcode 7512KZ
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) ANIOS
Publicatiedatum 21-03-2019
Reageer voor 12-05-2019
Ingangsdatum 21-03-2019
Nummer 44586

Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente is een topklinisch ziekenhuis in Twente en opleidingscentrum voor toekomstige (para) medici en verpleegkundigen. Het ziekenhuis is een regionaal traumacentrum en biedt eerste opvang bij ernstige ongevallen of rampen in het regionale grensgebied. MST is onderdeel van Santeon, een uniek samenwerkingsinitiatief van zeven topklinische ziekenhuis in Nederland. Het afgelopen jaar bezochten [300.000] patiënten voor onderzoek en behandeling onze locaties in Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal. In 2016 is een volledig nieuw ziekenhuis met een uiterst modern OK complex geopend in Enschede. Met deze nieuwe infrastructuur is MST in staat haar strategische ambitie om hoogcomplexe zorg in Twente te behouden en te ontwikkelen verder vorm te geven. De vernieuwde buitenpoliklinieken in Oldenzaal bieden een patiëntvriendelijke toegang tot poliklinische zorg van nagenoeg alle specialismen. In 2016 is de kwaliteit van de zorg beoordeeld door het Nederlands Instituut voor de Accreditering in de Zorg (NIAZ) en heeft MST cum laude beoordeling ontvangen.

Meer over Medisch Spectrum Twente