ANIOS Geriatrische Revalidatie
Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Informatie

"De diversiteit en de complexiteit van de ouderengeneeskunde, de complexe multimorbiditeit, ons jonge, maar ambitieuze team en een goede werksfeer, maken dit de plek waar ik als PA graag werk." - Annette (Physician Assistant GRZ)

Wie zoeken wij?
Vanaf 2013 is binnen de ouderengeneeskunde het subspecialisme geriatrische revalidatie (GRZ) ontstaan. Deze zorg wordt gecoördineerd door de specialist ouderengeneeskunde en biedt multidisciplinaire behandeling aan kwetsbare ouderen met complexe multimorbiditeit. Deze kwetsbare ouderen hebben een revalidatie indicatie vanuit een ziekenhuisopname voor bijvoorbeeld een gewrichtsvervangende ingreep, een beroerte, letsel ten gevolge van een trauma of andere redenen van conditieverlies. Daarnaast revalideren er ouderen die (sub)acute achteruitgang in mobiliteit en algemene dagelijkse levensverrichtingen ervaren. De zorg is primair gericht op terugkeer naar huis. Als ANIOS Geriatrische Revalidatie zal je werkzaam zijn in ons revalidatiecentrum De Schakel in Emmeloord. Daar ben je verantwoordelijk voor de basis medische zorg van de revalidanten. Als ANIOS Geriatrische Revalidatie ben je verantwoordelijk voor deze zorg van opname tot ontslag en zal je werken onder de supervisie van de Specialist Ouderengeneeskunde.

Als ANIOS stem je elke ochtend het werk af met het interdisciplinair team, om zo het revalidatieklimaat zo optimaal mogelijk te krijgen. Goed contact met onze fysiotherapeuten, ergotherapeuten en andere paramedici is belangrijk om tot optimale behandeling te komen. Tijdens de dagelijkse visite monitor je de voortgang van de behandeling bij elke revalidant. Er is bij de revalidanten vaak sprake van complexe multimorbiditeit, waarbij het dus belangrijk is dat je blijft kijken naar onze revalidanten als geheel. Dagelijks zal je een paar revalidanten tegenkomen, waarvan je de behandeling moet bijstellen.

Als ANIOS zal je tijdens het MDO (multidisciplinair overleg) de verschillende behandelplannen doornemen. Je houdt toezicht op de doelmatigheid van het plan en de voortgang. Ook houd je de DBC's in de gaten. We richten ons daarbij op het uitsplitsen van de revalidatievraag in vijf subdoelen: Somatisch, ADL, Maatschappelijk, Psychisch en Communicatief, waarbinnen de revalidanten behandeld kunnen worden. Er is dus veel aandacht voor de persoonlijke, individuele omstandigheden die meespelen tijdens een revalidatieproces.

De voortgang van elke behandeling wordt regelmatig besproken met de revalidant en de eerste contactpersoon. Hierbij wordt je als ANIOS ondersteund door iemand uit het team.

Als ANIOS zal je je tevens bezighouden met het begeleiden van de PA in opleiding.

De werkomgeving
Op Revalidatie de Schakel werken we met een klein team: een PA en een PA in opleiding en een specialist ouderengeneeskunde. Daarnaast zijn er dagelijks vier paramedici aanwezig, waarvan de specialismen wat wisselen per dag. Er zijn fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, een logopedist, een GZ-psycholoog, een GZ-Psycholoog in opleiding en maatschappelijk werkers. Verder zijn er dagelijks verpleegkundigen en verzorgenden IG (in opleiding) aanwezig, schoonmakers, iemand in de keuken en twee revalidatieverpleegkundigen.

Op Revalidatie de Schakel hebben we 22 bedden die doorgaans vol liggen. Dan zijn er dagelijks opnames en ontslagen. We werken met een jong, ambitieus team waarin opleiding en ontwikkeling centraal staat. We werken veel samen met Revalidatie Friesland, waarmee we voorbereidingen treffen voor een verdergaande samenwerking in het nieuwe Gezondheidscentrum Emmeloord. Ook is er intensief contact met huisartsen en verschillende medisch specialisten in omliggende ziekenhuizen (cardiologen, neurologen, internisten, etc.). Het team ontwikkeld zorgpaden en is écht aan het bouwen aan z'n eigen professionaliteit.

Wat vragen wij?
Natuurlijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. Iemand die de opleiding geneeskunde heeft afgerond en zoekend is naar een geschikte vervolgplek. Als ANIOS Geriatrische Revalidatie heb je dan ook interesse in de geriatrische revalidatie zorg of de revalidatiegeneeskunde. Verder:
  • Beschik je over een geldige BIG-registratie en heb je bij voorkeur wat ervaring opgedaan in de (geriatrische) revalidatie;
  • Ben je in staat zelfstandig te werken binnen (organisatorische) kaders en het behandelbeleid;
  • Beschik je over tact, een groot empathisch vermogen, ben je verbindend en een vakprofessional;
  • Heb je de ambitie om in korte tijd de geriatrische revalidatie te leren kennen, kun je veel verantwoordelijkheid aan en ben je enthousiast om mee te bouwen aan onze toekomst.
Wat bieden wij?
Wij bieden je een zeer afwisselende en zelfstandige functie, waarin geen dag hetzelfde is. Werken bij ZONL betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.
  • Het salaris ligt tussen € 4.129,40 en € 5.752,21 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 65 cao VVT);
  • Het salaris is exclusief vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van twee jaar;
  • De opleidingsmogelijkheid om je te ontwikkelen tot Specialis Ouderengeneeskunde in het kader van het project 'duurzame medische zorg met Lelystad en Urk' in samenwerking met Coloriet en Woonzorg Flevoland.
  • Naast uitstekende bereikbaarheid van onze kantoren en locaties met het OV, zijn er voor medewerkers voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Wil je op de fiets komen, dan kun je gebruik maken van de fietsregeling;
  • ZZP'ers zijn welkom te reageren.
Wie zijn wij?
Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Wij bieden wonen en zorg, verzorging en verpleging thuis, behandeling en revalidatie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijke ondersteuning. Vanuit kleinschalige teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de cliënt én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan. Altijd en overal, professionals met hart voor mensen!

Wil je meer informatie?
Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Neem dan gerust contact op met Michiel Speet (Teammanager Revalidatie de Schakel) via [email protected] of 06 2260 4545.

Wil je gelijk solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en kun je niet wachten om te reageren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via de knop 'solliciteren' op deze pagina.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Oude en Nieuwe Land
Locatie Emmeloord (e.o.)
Postcode 8303 CN
Stad Emmeloord
Werkveld Revalidatie
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 17-12-2021
Reageer voor 03-02-2022
Nummer 73877

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van intramurale en extramurale zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit onze visie op Betrokken zorg werken wij in de wijken en dorpen met kleine zelfverantwoordelijke teams van wijkverpleegkundigen en verzorgenden. Zo organiseren we samen met de cliënten en hun sociale netwerk de verpleging en verzorging thuis. Doel is dat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en de regie houdt over zijn of haar leven. Kwaliteit van zorg staat voorop! Wij kunnen alle vormen van verpleging en verzorging thuis bieden, overdag en ’s nachts. Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft verschillende vacatures voor verzorgenden IG, zowel op onze woonzorglocaties als in de wijkteams in de gemeenten Steenwijkerland, Urk en Noordoostpolder. Bekijk het onderstaande filmpje van Natascha, zij is verzorgende IG en werkt al jaren met plezier bij de Zorggroep. Ze vertelt over haar ervaringen en haar passie voor het werk. Benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op www.zorggroep-onl.nl/werken-leren/

Meer over Zorggroep Oude en Nieuwe Land