Anios Heelkunde
ZGT

Functieomschrijving

Jouw werkomgeving

Als anios kom je op de afdeling chirurgie te werken. Binnen de RVE Heelkunde (chirurgie) behandelen we patiënten met een groot aantal ziektebeelden. Het kan gaan om zeer complexe chirurgische ingrepen maar ook om relatief kleine chirurgische ingrepen. Verspreid over 3 verpleegafdelingen en 2 poliklinieken in Almelo en Hengelo worden patiënten verzorgd en behandeld vanuit de sub specialismen vaatchirurgie , traumachirurgie en GE- / Onco chirurgie.

Jouw functie

Als arts assistent heelkunde ben je samen met de aanwezige chirurgen verantwoordelijk voor de totale medische zorg van patiënten op de verpleegafdelingen. Als ANIOS heelkunde werk je in dag- en avonddiensten en kun je alle onderwijsmomenten bijwonen die de andere assistenten in opleiding krijgen. Je maakt deel uit van het reanimatieteam. Je werkt onder laagdrempelige maar sterke supervisie. Het is een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving, waarbij werken in teamverband centraal staat. Je draait periodiek diensten op onze spoed eisende hulp. Uit ervaring blijkt een aanstelling als Anios heelkunde een uitstekende opstap te zijn voor diverse opleidingen.

Functie eisen

Artsendiploma

Inschaling

Je salaris is ingedeeld in FWG 65 en bedraagt - afhankelijk van je ervaring - minimaal € 3.490,= (65-0) en maximaal € 5.257,= (65-15) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

We bieden je een werkomgeving waarin je verantwoordelijkheid kunt nemen en je de ruimte krijgt voor het ontwikkelen van jouw competenties. 

Een voorwaarde voor aanstelling is dat de medewerker voldoende beschermd is tegen Hepatitis B.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van ons aannamebeleid.

 

Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer MR19-CV100
Organisatie ZGT
Locatie ZGT Almelo en ZGT Hengelo
Postcode 7555DL
Stad Hengelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 38
Uren tot 38
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Clara Blaauw, manager arts assistenten telefoon 088 708 3671 of Martijn Lutke Holzik, chirurg-oncoloog / GE chirurg en opleider heelkunde telefoon 088 708 3709
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 05-06-2019
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-01-2020
Nummer 46332
Doorsturen Bekijk PDF

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT