ANIOS (High Intensive Care)
GGNet

Functieomschrijving

De High Intensive Care (HIC), daar gebeurt het! Wil je een afwisselende baan met veel beweging en flinke uitdaging dan moet je op HIC Doetinchem komen werken. Een plek waar Teamwork op de voorgrond staat en je zo' n beetje alles meemaakt wat je kan verwachten binnen de psychiatrie. Durf jij de uitdaging aan?

Dit ga je doen

Samen met het multidisciplinaire behandelteam ben je verantwoordelijk voor de patiënten die een ernstige ontregeling doormaken. Onder supervisie van een psychiater verleen je complexe zorg en zorg jij voor continuïteit, uitvoering, controle en evaluatie van onderzoek en behandelingen. Als ANIOS op de HIC houdt jij je bezig met:

• Diagnostiek, crisisinterventie en behandeling van de opgenomen patiënten die een ernstige ontregeling doormaken.
• Je verricht intake gesprekken, voert onderzoek uit en stelt werkdiagnoses.
• Je draait mee in de 24-uurs bereikbaarheidsdiensten.

Hier ga je werken

De HIC is een acute opnameafdeling voor mensen die een ernstige ontregeling doormaken. De afdeling biedt kortdurende intensieve behandelingen aan een uiteenlopende  patiëntengroep, denk hierbij aan; mensen die voor het eerste opgenomen worden, patiënten die al ambulant in behandeling zijn  en instroom vanuit andere behandelprogramma’s. Op de  acute opnameafdeling komt het wel eens voor dat patiënten alleen in een gedwongen kader behandeld kunnen worden om een behandelrelatie op te bouwen.

Dit ben jij

✔ Je hebt een academische opleiding tot arts afgerond (inclusief BIG- registratie).
✔ Je hebt kennis en ervaring met behandeltheorieën en –methoden en het verloop van ziekteprocessen.
✔ Je kunt goed luisteren en inleven, je kijkt en luistert naar het verhaal van de patiënt. Hierdoor weet je de passende (behandel)wijze te vinden in de uiteenlopende zorgvragen.
✔ Je bent in staat om zowel zelfstandig als in een multidisciplinair team te werken.
✔ Je bent in staat om in een dynamische en soms hectische werkomgeving te functioneren.

Dit bieden we je

We bieden vooral een afwisselende en uitdagende baan, een veelzijdig en ervaren team, en tal van (individuele) ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast kun je rekenen op:

• Een dienstverband van 32 uur per week.
• Een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato.
• 21 vakantie dagen (+ 35 uur levensfasebudget uren)
• Een pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
• Een goed salaris (CAO FWG 65, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring Max € 5.439,-).
• Een dienstverband voor een jaar met de intentie aansluitend een vast contract aan te bieden.
• Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld; aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof

Bijzonderheden

Solliciteren

Spreekt het werken op de HIC je aan? Solliciteer nu! We ontvangen je sollicitatie graag vóór 30 oktober.

Inhoudelijke vragen over de vacature? Lydia Mesic, manager HIC Doetinchem beantwoordt met plezier je vragen. Je bereikt haar via 0646602363.

Vragen over de werving- en selectieprocedure? Neem contact op met onze recruiter, Giovanni Lie-A-Sak via 0651638835 of via g.lieasak@ggnet.nl.

Type Vacature
Intern nummer 202212
Organisatie GGNet
Locatie GGNet in Doetinchem
Postcode 7001CB
Stad Doetinchem
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) ANIOS
Arts
Publicatiedatum 25-05-2021
Ingangsdatum 25-05-2021
Reageer voor 01-09-2021
Nummer 68414

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet