ANIOS longziekten
Medisch Spectrum Twente

Werkomgeving

Wij zoeken per direct een enthousiaste collega die ons team wil komen versterken en ervaring in het vak Longziekten wil komen opdoen.

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Met vier locaties is MST altijd dichtbij en levert het basiszorg èn specialistische medische zorg. Samen met 3.600 collega’s, waaronder 235 medisch specialisten, werkt u vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. Begin 2016 openden wij ons nieuwe ziekenhuis, het jongste en meest moderne ziekenhuis van Nederland.

Op de afdeling Longziekten werken acht longartsen, een longfysioloog en tien arts-assistenten, waarvan een deel in opleiding is tot longarts of cardioloog. Er heerst een breed gedragen opleidingsklimaat. Zo levert de afdeling een bijdrage aan de universitaire opleiding technische geneeskunde en worden door de Medical School Twente regelmatig discipline overstijgende cursussen verzorgd. Ook is er een dagelijkse samenwerking met gelieerde afdelingen zoals radiologie, (thorax)chirurgie, radiotherapie en microbiologie.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature verwijzen wij je graag naar www.werkenbijmst.nl

.

.

.

.

Type Vacature
Organisatie Medisch Spectrum Twente
Locatie Medisch Spectrum Twente in Enschede
Postcode 7512KZ
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
Externe url Bekijk
Functie(s) ANIOS
Publicatiedatum 21-03-2019
Reageer voor 16-06-2019
Ingangsdatum 21-03-2019
Nummer 44577

Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente is een topklinisch ziekenhuis in Twente en opleidingscentrum voor toekomstige (para) medici en verpleegkundigen. Het ziekenhuis is een regionaal traumacentrum en biedt eerste opvang bij ernstige ongevallen of rampen in het regionale grensgebied. MST is onderdeel van Santeon, een uniek samenwerkingsinitiatief van zeven topklinische ziekenhuis in Nederland. Het afgelopen jaar bezochten [300.000] patiënten voor onderzoek en behandeling onze locaties in Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal. In 2016 is een volledig nieuw ziekenhuis met een uiterst modern OK complex geopend in Enschede. Met deze nieuwe infrastructuur is MST in staat haar strategische ambitie om hoogcomplexe zorg in Twente te behouden en te ontwikkelen verder vorm te geven. De vernieuwde buitenpoliklinieken in Oldenzaal bieden een patiëntvriendelijke toegang tot poliklinische zorg van nagenoeg alle specialismen. In 2016 is de kwaliteit van de zorg beoordeeld door het Nederlands Instituut voor de Accreditering in de Zorg (NIAZ) en heeft MST cum laude beoordeling ontvangen.

Meer over Medisch Spectrum Twente