ANIOS Orthopedie (OC22-04), 36 uur per week (1 fte)
OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)

Functieomschrijving

Het betreft een klinische en ambulante functie. Je werkt onder supervisie van de medisch specialist en in nauwe samenwerking met verpleegkundigen, polikliniekmedewerkers en paramedische disciplines. Je geeft medische zorg aan patiënten op de verpleegafdeling, aan patiënten op de polikliniek en je verricht consulten op andere afdelingen. Ook is er de gelegenheid om te assisteren tijdens OK-programma’s. Daarnaast word je betrokken bij de begeleiding van coassistenten.

Functie eisen

Je bent basisarts en hebt affiniteit met het vakgebied orthopedie. Je bent een collega met wie het goed samenwerken is in multidisciplinair verband. Ook ben je betrokken, leergierig en initiatiefrijk. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een kwaliteitsgerichte werkhouding.

Inschaling

Je functie is ingedeeld in FWG 65 en bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, minimaal € 3.850,= (FWG 65-0) en maximaal € 5.801,= (FWG 65-16) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag kunt overleggen.

Type Vacature
Intern nummer OC22-04
Organisatie OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)
Locatie OCON Orthopedische kliniek
Postcode 7555DL
Stad Hengelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Managementassistentes OCON, 088-7087099. Zij zullen je doorverbinden met de aanwezige orthopedisch chirurg.
Functie(s) ANIOS
Arts
Publicatiedatum 09-06-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 29-07-2022
Nummer 111618
Doorsturen Bekijk PDF

OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)

OCON staat voor Orthopedisch Centrum Oost Nederland. OCON is sinds 2010 een zelfstandige orthopedische kliniek binnen de ZGT Hengelo, ontstaan uit de maatschappen orthopedie en anesthesie. Organisatorisch en financieel opereert het OCON geheel zelfstandig, waardoor maximale ruimte ontstaat om de zorg voor de orthopedische patiënt optimaal in te richten. OCON is een jonge organisatie, met veel dynamiek en gedrevenheid die al veel veranderingen in de orthopedische zorg teweeg heeft gebracht. Bijvoorbeeld de invoering van rapid care, waardoor herstel bewezen sneller verloopt na een heup- of knieoperatie, het werken met dedicated teams binnen de OK’s, een moderne herstelafdeling OCON Care en eigen dagbehandeling en OK’s. Bij OCON zijn inmiddels 160 medewerkers werkzaam,waaronder 14 orthopeden en 9 anesthesisten. OCON biedt het totaalpakket aan orthopedische zorg. De orthopeden hebben allen hun subspecialisaties. Binnen dit totaalpakket zijn speerpunten vastgesteld: wervelkolomchirurgie, prothese-revisiechirurgie en sportorthopedie. OCON Sport, de sportpoli binnen OCON, is speciaal voor sporters met alle vragen, problemen of begeleiding op sportmedisch gebied. Daarnaast geven de sportartsen preventief advies en nemen zij sportkeuringen af. Door intensieve samenwerking met sportorthopeden en andere specialisten binnen de ZGT, waaronder chirurgen en radiologen kunnen sporters snel worden geholpen en wordt onnodig doorverwijzen voorkomen. Tenslotte is OCON Sport sinds kort gecertificeerd door de FSMI en daarmee een officiële sportmedische instelling.

Meer over OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)