ANIOS
Roessingh, centrum voor revalidatie

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste

ANIOS

Voor 38 uur per week

Roessingh
Roessingh is een toonaangevend revalidatiecentrum en heeft haar zorg ondergebracht in 3 sectoren, Neurologie, Dwarslaesie/Orthopedie/Pijn en Kinderen. In gespecialiseerde multidisciplinaire behandelteams worden patiënten met uiteenlopende ziektebeelden zowel klinische als poliklinische behandeld.

Functie
Als ANIOS werkt u onder supervisie van een revalidatie arts binnen één van de behandelteams, de werkzaamheden zijn zowel klinisch als poliklinisch. Als onderdeel van het team van artsen verricht u ook basis medische zorg. Daarnaast zal er ook geparticipeerd worden in de bereikbaarheidsdienst van de artsen.

Wij vragen

U bent geschikt voor de functie van algemeen arts als u:

  • in het bezit bent van het artsdiploma en gemotiveerd en enthousiast in de revalidatie;
  • ervaring op het gebied van chirurgie, interne geneeskunde, neurologie of revalidatiegeneeskunde heeft, dit is een pré echter niet noodzakelijk;
  • goede communicatieve vaardigheden heeft, zelfstandig en empathisch bent en patiënten weet te inspireren;
  • een teamspeler bent.

Wij bieden

Wij bieden een zelfstandige functie voor 38 uur per week. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 6 maanden tot een jaar. De functie is gewaardeerd in functiegroep 65 (€ 3.490,-- tot maximaal € 5257,- bij 100% aanstelling), de salariëring is afhankelijk van uw kennis en ervaring. De overige arbeidsvoorwaarden worden geregeld overeenkomstig de CAO Ziekenhuizen. Tevens heeft u de mogelijkheid deel te nemen aan onderwijsactiviteiten die onderdeel zijn van het AIOS opleidingscurriculum.

Type Vacature
Organisatie Roessingh, centrum voor revalidatie
Locatie Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 38
Uren tot 38
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij de heer dr. M.J. Nederhand via secretariaat opleiding en onderwijs, telefoon +31 (0)88 – 08 75 710 (maandag/dinsdag/donderdag/vrijdag) of via m.nederhand@rrd.nl
Functie(s) ANIOS
Publicatiedatum 15-05-2020
Reageer voor 01-08-2020
Nummer 49234
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh, centrum voor revalidatie

Mensen kunnen door verschillende oorzaken gehandicapt raken. Ongevallen, ziekten of aangeboren afwijkingen kunnen het leven ingrijpend veranderen. In Roessingh, centrum voor revalidatie, worden volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen behandeld en begeleid om daarna weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving, niet alleen in fysiek maar ook in sociaal opzicht.

Meer over Roessingh, centrum voor revalidatie

Meer vacatures van deze werkgever

Bekijk alle vacatures