ANIOS SEH
Medisch Spectrum Twente

Functieomschrijving

De Spoedeisende Hulp (SEH) van MST verwelkomt ongeveer 30.000 patiënten per jaar. Alle specialismen zijn vertegenwoordigd en specialistische zorg wordt in de volle breedte uitgeoefend (behoudens kinder-intensive care). De SEH is aangemerkt als level 1 Traumacentrum en MST beschikt over een level 3 intensive care. Voor de meeste (non-academische) specialisaties bestaat de opleidingsbevoegdheid. MST heeft een regiofunctie, ook voor een deel van Duitsland. Momenteel zijn er 4 SEH-artsenKNMG werkzaam in MST, daarom is er nog geen 24-uurs bezetting door SEH-artsenKNMG.

Een groep enthousiaste ANIOS zijn met ons werkzaam op de SEH. In januari 2016 zijn wij verhuisd naar een nieuw ziekenhuis met een volledig nieuwe SEH met CT. Daarbij is ook integratie met de huisartsenpost gerealiseerd.

Je vangt patiënten die onze SEH bezoeken als eerste op, onder supervisie van de aanwezige SEH-artsKNMG, dan wel de dienstdoende chirurg. Je wordt volgens rooster in dag- en avonddiensten en in het weekend ingezet.

Wij vragen

Afgestudeerd basisarts (of binnenkort afgestudeerd). Relevante werkervaring en scholing is een pré.
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Wij bieden

  • Een fulltime contract voor bepaalde tijd (met verlenging tot maximaal 23 maanden).
  • Ingangsdatum contract is afhankelijk van de actuele behoefte.
  • Het salaris is ingedeeld conform de CAO Ziekenhuizen in FWG 65. Inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring.
  • ATLS en ABCDE-cursus worden gevolgd als deze nog niet in je bezit zijn.

Bijzonderheden

Voor meer informatie over deze vacature verwijzen wij je graag naar www.werkenbijmst.nl

Type Vacature
Organisatie Medisch Spectrum Twente
Locatie Medisch Spectrum Twente in Enschede
Postcode 7512KZ
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 20-02-2019
Reageer voor 02-06-2019
Nummer 43903

Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente is een topklinisch ziekenhuis in Twente en opleidingscentrum voor toekomstige (para) medici en verpleegkundigen. Het ziekenhuis is een regionaal traumacentrum en biedt eerste opvang bij ernstige ongevallen of rampen in het regionale grensgebied. MST is onderdeel van Santeon, een uniek samenwerkingsinitiatief van zeven topklinische ziekenhuis in Nederland. Het afgelopen jaar bezochten [300.000] patiënten voor onderzoek en behandeling onze locaties in Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal. In 2016 is een volledig nieuw ziekenhuis met een uiterst modern OK complex geopend in Enschede. Met deze nieuwe infrastructuur is MST in staat haar strategische ambitie om hoogcomplexe zorg in Twente te behouden en te ontwikkelen verder vorm te geven. De vernieuwde buitenpoliklinieken in Oldenzaal bieden een patiëntvriendelijke toegang tot poliklinische zorg van nagenoeg alle specialismen. In 2016 is de kwaliteit van de zorg beoordeeld door het Nederlands Instituut voor de Accreditering in de Zorg (NIAZ) en heeft MST cum laude beoordeling ontvangen.

Meer over Medisch Spectrum Twente