Apothekersassistent
ZGT

Functieomschrijving

De ZGT apotheek verzorgt de beide ziekenhuislocaties van ZGT in Almelo en Hengelo en ongeveer 1750 bewoners in diverse instellingen voor intramurale zorg. In 2015 is de poliklinische apotheek in Almelo van start gegaan. Deze is volledig geïntegreerd in de ZGT apotheek. Er is een samenwerkingsverband met de Saxenburgh Groep in Hardenberg en de Regionale Apotheek Vechtdal. ZGT beschikt over een gecertificeerde bereidingsafdeling met een landelijk netwerk van afnemers. De farmaceutische patiëntenzorg is sterk ontwikkeld met een grote betrokkenheid vanuit de ZGT apotheek in het dagelijkse medicatieproces rondom de patiënt. EVS/ETR is integraal ingevoerd. Er werken momenteel ongeveer 150 mensen in de ZGT apotheek, waarvan 8 ziekenhuisapothekers, 2 transmurale openbare apothekers, 3 ziekenhuisapothekers in opleiding en 2 projectapothekers.
Je houdt je bezig met de farmaceutische zorg en de medicijndistributie voor de ca 1750 verpleeghuisbewoners. Deze diensten worden geleverd vanuit de ZGT apotheek, op locatie Hengelo.

Taken in hoofdlijnen:
- Receptverwerking;
- Medicatiebewaking;
- Geneesmiddelen op naam afleveren;
- Voorraadmedicatie afleveren;
- Baxterrollen bestellen en verzenden.

Functie eisen

Je beschikt over het diploma apothekersassistent (MDGO-AG), aangevuld met werkervaring in een apotheek. Je bent nauwkeurig, systematisch en ordelijk in jouw handelen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren.

 

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.144,= (45-0) en maximaal € 3.072,= (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Een fulltime dienstverband bij de ZGT apotheek is 36 uur per week (vier dagen per week à 9 uur per dag).

Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 17 december 2019.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 2019-155
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie over de functie of de ontwikkelingen van de ZGT apotheek kun je contact opnemen met J. Maurits tel 06 12 96 14 01.
Functie(s) Apothekersassistent
Publicatiedatum 19-11-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 13-12-2019
Nummer 49679
Doorsturen Bekijk PDF

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT