Applicatiebeheerder (30 uur per week, Deventer).
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Je begint de dag met het controleren of er urgente meldingen zijn in het meldingssysteem. Daarna schuif je aan in een werkoverleg om het proces rondom het plaatsen van inkooporders uit te vragen. Vervolgens handel je de binnengekomen e-mailberichten en meldingen van collega's af en breng je jouw agendapunten in bij de projectleider van een nieuw project waaraan je deelneemt. Na je pauze volg je een Webinar waarin de nieuwe releaseplanning wordt gepresenteerd en de hoogtepunten neem je daarna door met je collega's van ICT. Je haast je om tot slot op één van de andere locaties een nieuwe functionaliteit te testen met een aantal kerngebruikers van het HR-systeem. Voordat je naar huis gaat stem je de testresultaten nog even af met de softwareleverancier en ligt de relatie met de andere systemen nog even toe. Je maakt een ontwerp voor een nieuw formulier met bijbehorende workflow voor een nieuwe regeling uit de CAO na overleg met een aantal kerngebruikers.

Functie eisen

Jij:

 • hebt hbo werk- en denkniveau en affiniteit met de (ouderen)zorg
 • hebt brede werkervaring als applicatiebeheerder. Het is een pre wanneer je ervaring hebt met AFAS en/of de HR-applicaties van Visma | Raet (Beaufort, Youforce)
 • kan applicatie overstijgend denken en acteren, houdt overzicht, bent stressbestendig en gestructureerd
 • bewaakt de kwaliteit van de applicaties, past rechten toe volgens het autorisatieschema en voert de autorisatie administratie binnen de applicaties
 • bewaakt de releaseplanning en extraheert de nodige functionaliteiten voor jouw collega's
  vertaalt als geen ander de informatiebehoefte naar oplossingen binnen de applicaties
 • signaleert storingen en/of incidenten en draagt bij aan het oplossen ervan
 • onderhoudt contact met de leverancier
 • verzorgt voorlichting, instructies en demonstraties aan medewerkers
 • hebt overtuigingskracht, bent integer en betrouwbaar

Inschaling

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal € 3.818,87 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week, FWG 50).

Bijzonderheden

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Zorgtechnologie
Bij Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen. We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg.

Solliciteren
Je kunt tot en met 30 november reageren via onderstaande knop solliciteren. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Meer informatie
Neem gerust contact op met Jack Westerbeek, manager bedrijfsvoering, via tel.: 06 30 38 56 59 of Silje Leemkuil, applicatiebeheerder, via tel.: 06 12 66 49 98.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

 

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Medewerker ICT
Publicatiedatum 04-11-2021
Reageer voor 01-12-2021
Nummer 72478

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis