Arbeidscoach Hietveld
Pluryn

Waar doe jij het voor?

Het geeft jou energie om te zien dat de cliënten zich op hun plek voelen op hun werkplek en dat zij het beste uit zichzelf en hun werkdag weten te halen.

Wat mag je doen?

Als ervaren arbeidscoach ben je voor de cliënt de persoonlijk begeleider op het gebied van werk. Dat wil zeggen dat je van opname tot uitstroom verantwoordelijk bent voor de persoonlijke ontwikkeling van de cliënten binnen het arbeidsproces. Samen met de cliënten, de betrokken begeleiders en de gedragswetenschapper stel je o.a. werkplannen op,  je rapporteert en evalueert de arbeidsdoelen op regelmatige basis en stelt bij waar nodig.

Je sluit aan bij verschillende overlegvormen waarin jij als arbeidscoach de cliënt ondersteunt in de werkwens. Het werkplezier van de cliënt staat voorop. Aan de hand van de wens van de cliënt ga je op zoek naar passende werkplekken. Hierbij hou je rekening met de veiligheid, de arbeidsomstandigheden en het dagprogramma voor de cliënt. Je bent aanspreekpunt voor collega’s van de werkplek waar de cliënt werkt en voor eventuele externe organisaties. Daarnaast draag je ook zorg voor tijdige en zorgvuldige verwerking van alle administratieve taken rondom het arbeidsproces.

Wat breng je mee?

Heb je ervaring in arbeidsbemiddeling of binnen bv het UWV dan nodigen wij jou uit verder te lezen!

 • Je beschikt over een mbo4 / hbo werk- en denkniveau en je hebt aantoonbare ervaring met coaching van diverse doelgroepen binnen Pluryn. Je bent in staat om een coachende rol te vervullen op het gebied van zelfregie, zelfredzaamheid en loonwaarde.
 • Je hebt ervaring met het onderwijs en opleiden voor/van cliënten en je hebt visie op het gebied van arbeid.
 • Je bent flexibel, resultaatgericht en zakelijk.
 • Als teamspeler met goede communicatieve vaardigheden weet je mensen te motiveren en op hun kracht aan te spreken.
 • Daarnaast ben je administratief vaardig en beschikt je over voldoende kennis van de verschillende systemen zoals Caress en EIP ten behoeve van tijdige, zorgvuldige en accurate verwerking en in de verschillende systemen.
 • Je vindt het leuk mee te denken in een organisatie in ontwikkeling, kansen te signaleren en vorm te geven.
 • Je legt de verantwoordelijkheid daar waar hij hoort te liggen.
 • Ten slotte heb je een rijbewijs en beschik je over een auto.  

Doelgroep en locatie

Het Hietveld in Beekbergen, Loenen en Apeldoorn ondersteunt (jong)volwassenen met een zeer intensieve begeleidingsvraag. Naast een lichte verstandelijke beperking is er meestal sprake van bijkomende gedrags- en psychiatrische problematieken zoals autisme, een persoonlijkheidsstoornis of hechtingsstoornis. De begeleiding en behandeling zijn gericht op het in stand houden en vergroten van vaardigheden op het gebied van zelfredzaamheid en sociale redzaamheid en participatie in de samenleving. Cliënten geven zoveel mogelijk richting aan hun leven waarin zo weinig mogelijk maatregelen worden toegepast die hen fysiek en emotioneel beperken. De ondersteuning aan de cliënten vindt plaats vanuit een divers aanbod, van het wonen in een woongroep op het terrein in Beekbergen tot het meer zelfstandig wonen in de wijk.

Bijzonderheden

Arbeidsvoorwaarden

 • Het gaat om een parttime dienstverband van 28,8 uur per week.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg. Op basis van ervaring en opleiding word je ingeschaald in functiegroep 45 met een salaris tussen € 2.016,-  en € 3.084,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

 • Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met  Edith Schuurman via 06-82478335
 • Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Stefanie Bakker, recruiter,  06-41474160

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

We zien je sollicitatie graag zo snel mogelijk tegemoet!

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Het Hietveld
Postcode 7361TE
Stad Beekbergen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Jobcoach
Publicatiedatum 12-11-2021
Reageer voor 15-12-2021
Ingangsdatum 12-11-2021
Nummer 72734
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn