Arts ANIOS (Drenthe)
Cosis

Ben jij een leergierige basisarts met de ambitie om verder te groeien tot arts verstandelijke gehandicapten (VG)? Heb jij jouw voelsprieten altijd aan staan en ben je hierdoor een fijne gesprekspartner en een luisterend oor voor onze unieke doelgroep? Dan is het Cosis Expertisecentrum (CEC) op zoek naar jou!

Dit zijn wij

Cosis is een grote werkgever met een stabiele basis. Onze missie is ondersteuning bieden aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Met 220 kleine en grotere locaties zijn we in Groningen en Drenthe altijd dichtbij. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Binnen het CEC zijn ongeveer 250 medewerkers werkzaam waaronder; behandelaren, adviseurs, management en secretariaat. Het CEC is een van de vier clusters binnen Cosis en verantwoordelijk voor de ontwikkeling en inhoud van de behandelexpertise. Van daaruit maken we de vertaalslag naar de praktijk in de overige drie clusters: Wonen, Kind, Jeugd & Gezin en Ambulant. De specialisten werken op diverse kennisgebieden nauw samen met verschillende collega's. Er wordt zorg geboden aan een zeer gevarieerde cliëntengroep: van jong tot oud en van een lichte tot een ernstig meervoudige verstandelijke beperking.

Arts ANIOS

Dit ben jij

Als ANIOS VG bij Cosis signaleer, onderzoek, diagnosticeer, adviseer en behandel jij cliënten met een verstandelijke beperking en met een complexe (samengestelde) zorgvraag. Daarnaast ondersteun jij de huisarts op het gebied van mensen met een verstandelijke beperking. In dit proces werk jij nauw samen met gedragswetenschappers, begeleiders en paramedici. Wekelijks heb je contact met de Arts Verstandelijk Gehandicapten over je cliënten. Hij of zij is ook altijd bereikbaar voor supervisie bij spoed.

Iets voor jou

Dan:

 • Ben jij een enthousiaste professional, die proactief en voldoende flexibel is om invulling te geven aan deze functie.
 • Heb jij affiniteit en bij voorkeur ervaring met de verstandelijke gehandicaptenzorg.
 • Ben je een BIG-geregistreerde basisarts.
 • Heb jij een positief kritische instelling.
 • Wil jij excelleren in je vak en doen wat werkelijk toegevoegde waarde heeft.
 • Heb jij een analytisch vermogen.
 • Een rijbewijs en auto.

Vind jij net als wij, dat iedereen mee mag doen in de maatschappij?

Voel je gewaardeerd

Wanneer je komt te werken als ANIOS VG ontvang je van ons:

 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 5.772,- volgens FWG 65 van cao- gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Een contract voor bepaalde tijd met de intentie om het contract te verlengen voor onbepaalde tijd.
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden (bijv. opleiding tot arts VG).
 • Wekelijks supervisie van een arts VG en bij spoed is er altijd een arts VG bereikbaar.
 • Grote organisatie, kleine locaties - altijd dichtbij, veel mogelijkheden in werken met diverse doelgroepen.
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learnings (Goodhabitz).
 • Interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als ANIOS VG? Laat het ons weten door te solliciteren via de 'solliciteer' knop!

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem contact op met teamcoördinator Mereth Usmany, op telefoonnummer 06 120 227 73. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag. Mereth neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Extra informatie: 
Bij indiensttreding vragen wij voor jou een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan. De kosten hiervoor worden door Cosis vergoed.

Bericht voor recruiters en headhunters: 
We begrijpen dat je voor deze vacature kandidaten wilt zoeken, maar we houden werving & selectie in eigen hand.

Type Vacature
Intern nummer 2022-2733
Organisatie Cosis
Locatie Cosis Expertisecentrum
Postcode 9735AD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) ANIOS
Arts
Publicatiedatum 13-02-2023
Reageer voor 13-08-2023
Nummer 117797

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis