Arts-assistent bij Carinova (geschikt voor basisartsen, artsen in opleiding voor specialist ouderengeneeskunde)
Carinova

Functieomschrijving

Arts-assistent bij Carinova (geschikt voor basisartsen, artsen in opleiding voor specialist ouderengeneeskunde)

 

Deze werkplek is geschikt voor basisartsen die belangstelling hebben voor een opleiding tot specialist ouderengeneeskunde, maar biedt ook een goede ervaring voor basisartsen met belangstelling voor huisartsgeneeskunde, revalidatie en geriatrie.

 

Carinova is een middelgrote organisatie met twee nieuwe en unieke verpleeghuislocaties, het Sint Jozef verpleeghuis in Deventer en de Hartkamp in Raalte. Daarnaast zijn er zes woonzorglocaties en kleinschalige woonvormen in de wijk voor cliënten met psychogeriatrische en somatische problematiek.

 

Op de verpleeghuislocaties wordt geriatrische revalidatie en langdurige zorg geboden. Met de huisartsen in de regio wordt voor de kwetsbare ouderen thuis de samenwerking steeds verder uitgebreid.

De behandelgroep specialisten ouderengeneeskunde bestaat uit 6 specialisten ouderengeneeskunde, 6 arts-assistenten (in opleiding) en praktijkverpleegkundigen /verpleegkundig specialisten, en is volop in ontwikkeling.

 

De werkzaamheden zijn vooral op de afdelingen voor geriatrische revalidatie (GRZ) in Deventer en Raalte, en in mindere mate ook op de afdelingen voor langdurige zorg. Op de GRZ worden patiënten opgenomen na een ziekenhuisopname voor revalidatie en herstel waarna zij weer teruggaan naar huis.

Functie eisen

  • Je bent geregistreerd basisarts
  • Je hebt affiniteit met ouderen
  • Je wilt graag samen met het team de zorg verder professionaliseren

Inschaling

We bieden een uitdagende functie binnen een dynamische organisatie met tal van ontwikkelmogelijkheden. Binnen de behandelgroep heerst een open en inspirerende werkcultuur. De supervisie door de specialisten ouderengeneeskunde is laagdrempelig. Wekelijks is er scholing met de arts-assistenten, praktijkverpleegkundigen en specialisten ouderengeneeskunde.

 

De bereikbaarheidsdiensten worden georganiseerd in samenwerking met collega-instelling Zorggroep Solis en ANW Nederland. Als je niet in de regio woont dan wordt er t.b.v. de bereikbare diensten een kamer beschikbaar gesteld.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Bijzonderheden

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Dia Groen, te bereiken op telefoonnummer 06-30439915 of één van de arts-assistenten via het medisch secretariaat 0570-661498.

 

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Referenties zullen worden ingewonnen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij 06-12760975.

Type Doelgroepvacature
Organisatie Carinova
Locatie Sint Jozef
Postcode 7415 EH
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 29-01-2019
Ingangsdatum 29-01-2019
Reageer voor 29-03-2019
Nummer 43300
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 4000 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova