ANIOS / ARTS-ASSISTENT INTERNE GENEESKUNDE/LONGZIEKTEN
Saxenburgh

De afdeling Interne geneeskunde/MDL/Longziekten zoekt een ANIOS / ARTS-ASSISTENT INTERNE GENEESKUNDE/LONGZIEKTEN die zich verder wil ontwikkelen en vakinhoudelijke kennis wil verbreden en verdiepen. 

Hoe ziet het werken als arts-assistent er uit?
Als ANIOS Interne coördineer je onder supervisie van de medisch specialist de zorg op de afdeling Interne geneeskunde/MDL/Longziekten.
Patiënten met zeer uiteenlopende pathologie worden door ons behandeld. Doordat we een klein ziekenhuis zijn krijg je met een grote diversiteit aan ziektebeelden te maken en zijn de lijnen met alle disciplines binnen het ziekenhuis kort en laagdrempelig. Het veelzijdige karakter van de activiteiten leent zich uitstekend voor het verbreden en verdiepen van vakinhoudelijke kennis en werkervaring ter voorbereiding op diverse vervolgopleidingen, waaronder diverse specialisaties, maar ook zeker de huisartsenopleiding. Je leert in korte tijd, in toenemende mate, zelfstandig functioneren als arts.

Wat hebben onze patiënten nodig?
Wij zoeken een enthousiaste en breed geïnteresseerde basisarts die uitstekende vaardigheden heeft in communiceren. Onze medisch specialisten vinden kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid van groot belang. Het goed onderling overleggen en uitwisseling van kennis zijn hiervoor belangrijk. Je kunt goed  samenwerken, maar bent daarnaast ook in staat om zelfstandig te werken. 

Over de afdeling
Je gaat werken op de veelzijdige afdeling Interne geneeskunde/MDL/Longziekten.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een uitdagende functie in een ziekenhuis waarin je veel ervaring kunt opdoen en waar de lijnen tussen verpleegkundigen en medisch specialisten zeer kort zijn.

  • Je hebt een 40 urige werkweek waarbij je uitsluitend dagdiensten werkt. De vacature mag ook ingevuld worden door 2 arts-assistenten.
  • Salaris is minimaal € 4.527,- (startsalaris vanaf trede 3 ipv trede 0) en maximaal € 6.091,,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 65)
    • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van minimaal één tot anderhalf jaar
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Wil je eerst nog wat vragen stellen? Neem dan contact op met Susan Kemme, internist-oncoloog en vakgroepvoorzitter (0523) 27 6479 of bij afwezigheid met het secretariaat Interne (0523) 27 6334.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de geschikte kandidaten hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaten nog niet gevonden.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.22.138
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 40
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Susan Kemme,  internist-oncoloog en vakgroepvoorzitter (0523) 27 6479 of bij afwezigheid met het secretariaat Interne (0523) 27 6334
Functie(s) ANIOS
Arts
Publicatiedatum 24-03-2023
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-07-2023
Nummer 113701
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh